
ÇENGELKÖY MASTERLAR YENİLMİYOR...
Semtimizi TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ’nde başarı ile temsil eden Çengelköy Masterlar, Ocak ayında oynadığı 3 karşılaşmada mağlubiyet görmedi
ÇENGELKÖY MASTERLAR YENİLMİYOR...
Semtimizi TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ’nde başarı ile temsil eden Çengelköy Masterlar, Ocak ayında oynadığı 3 karşılaşmada mağlubiyet görmedi.
Devre arasından sonra ikinci yarının ilk maçında ligin güçlü ekiplerinden Rize Masterlar takımı ile çok çekişmeli geçen maç sonunda 3-3 (Goller Serhat Özçelik ve Serdar Yılmaz 2 gol) berabere kalan Çengelköyspor Masterlar ekibi, sonraki hafta Ataşehir Masterlar ekibi ile 2-2 ( Goller : Serdar Yılmaz ve Tolga Kalaycı) berabere kaldı. Son olarak hasta ve sakat oyuncuların çokluğu sebebiyle sadece 11 kişi çıktıkları maçta , ligin önemli takımlarından Ataşehir Masterlar takımını üstün oyundan sonra Zafer Ardıhan’ın 2, Serdar Yılmaz ve Gürkan Helvacıoğlu'nun golleriyle 4-1 gibi net skorla geçmeyi başardı.
Tüm maçlarda kalecisi OKTAY DURMUŞ’un olağanüstü performansı tüm takıma yansıdı. Takımın oyuncularından MURAT DİLSİZ, “ Bu sene ilk defa katılmamız ve bu ligde tecrübesizliğimiz sebebiyle bir çok maça önemli arkadaşlarımız sakatlıkları sebebiyle çıkamadılar. Bu da sonuçlara yansıdı. İnşallah önümüzdeki dönem çok daha iyi sonuçlar alacağız” dedi. Takımın en tecrübeli ismi, golcüsü AHMET TÜYSÜZ de “ bu ekibin bir parçası olmak kazanmanın ya da kaybetmenin çok daha üstünde bir duygu. 30 yıl öncesinde beraber top oynadığım kardeşlerimle ortak amaç olarak ÇENGELKÖY formasını tekrar terletiyor olmak çok önemli ve bu yüzden elimizden gelenin en iyisini hep birlikte yapmaya çalışıyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.
Genel Kaptan ERCAN YILMAZ da “tüm takım adına bu oluşumun tanıtımında katkıda bulunan BOĞAZİÇİ ÇENGELKÖY Gazetesi’ne ve tabii ki Sayın YALÇIN SOYSEVİNÇ’e katkılarında dolayı çok teşekkür ederiz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda çok daha büyük başarılar kazanacağız ve bunları paylaşacağız.” diyerek açıklamada bulundu.
SANATÇI EMİR CAN İĞREK, ÜSKÜDAR TEBESSÜM KAHVESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Emir Can İğrek, Üsküdar Belediyesi tarafından işletilen Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down Sendromlu gençlerle bir araya geldi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE ABDAL MUSA CEMİ YAPILDI

21 aralık Pazar günü mahallelerimizde bulunan canlar Abdal Musa cemi için bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI GERÇEKLERİ BİLMEYE HAKKINIZ VAR

CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve Üsküdar ilçe yöneticileri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında iddianamede kanıt yerine ne var adlı basın açıklamasını 22.Aralık öğlen saat 12.00 de Üsküdar İskele meydanında basın ve halka okudu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.




