
Çengelköy merkez cadde telle bölündü


Oylama yapıyoruz oldu mu olmadı mı? Başlığı ile paylaştığımız haberimiz yoğun ilgi ile karşılaştı.
Çengelköy merkez cadde telle bölündü
Oylama yapıyoruz oldu mu olmadı mı? Başlığı ile paylaştığımız haberimiz yoğun ilgi ile karşılaştı.
Çengelköy merkezde ki cadde trafiğin işlemesi amacıyla çelik tellerle bölündü Pazartesi pazarına gelen siyah araç köşeye park etti aracını gitti. Otomobiller zar zor geçerken Belediye otobüsü geçemedi arkada muazzam bir sıra oluştu. Üsküdar zabıta araca ceza kesti ama nafile... Dükkanlara mal getirenler çok zorlanıyor esnaf şikayetçi. Aracı ile alışverişe gelenler gayet ucuz olan ispark ı kullanması konusunda herkes mutabık zaten.
Trafiğin rahatça işlemesi için yapılan işlem parklanma engellenmezse tam tersi sonuç yaratabilir biz bunu göstermek istedik. Bakalım yetkililer ne yapacaklar takipçi olup yola ısrarla park edenler yolu tıkayanlar takip edilmeli.
Çengelköy gazetesi Facebook sayfamızda haberi bu haliyle paylaştık, ikinci gün 6500 tıklanma ile haberimiz rekor kırdı. Çoğunluk yorumları yolun çelik tellerle bölünmesini olumlu karşılamış ve araç kullananların otoparkları kullanması önerilmiş durumda. Yayalara daha çok saygı gösterilmesi de önerilmekte gündüz ve gece kaldırımlara parklanmaların önlenmesi dilekleri talepleri iletilmekte.
Yakında Güzeltepe Bahçelievler istikametinden gelen yolun genişleme çalışmalarının başlayacağını da hatırlatmak isteriz. Yıllardır köşe ışıklarda sıkışan trafik ışıkların kaldırılması ile biraz rahatladı umarız yolun genişlemesi ile daha da rahatlar.
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.