Soğuksulular İftarda buluştu


Bölgemizin en aktif derneklerinden birisi olan Cide Soğuksu ve çevre köyleri derneği 8.Haziran akşamı Çengelköy Mehmet Çakır spor merkezi salonunda iftarda buluştu.
Soğuksulular İftarda buluştu
Bölgemizin en aktif derneklerinden birisi olan Cide Soğuksu ve çevre köyleri derneği 8.Haziran akşamı Çengelköy Mehmet Çakır spor merkezi salonunda iftarda buluştu.
Dernek başkanı Tuncay Şenol ve yönetici arkadaşları tüm katılımcıları karşıladı tamamı dolan salonda rahat etmeleri için ellerinden geleni yaptılar. Dernek üyelerinin ailelerinin yanında pek çok kardeş dernek başkanları yöneticileri Üsküdar Kastamonulular derneği başkanı Hasan Kuruoğlu Üsküdar Belediye Meclis başkan 1.vekili Esat Kalay ve siyasi partilerin temsilcileri katıldılar.
Cide Soğuksulular Dernek Başkanı Tuncay Şenol “İstanbul da yaşayan ihtiyaç sahiplerine Soğuksu ve çevresinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ramazan ayı boyunca yardım kartları dağıttık.Çocuklara giyim desteği verdik. Her ay 50 öğrenciye burs vermeye devam ediyoruz. Kastamonulular olarak ülkemize her zaman faydalı olmaktan vazgeçmedik. Eğitime özellikle de teknik eğitime ağırlık verilmesi için bundan sonra elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bugün tüm hazırlığı gençlik kollarımız yaptı hepsini tebrik ediyoruz.Tuttuğumuz oruçlar Allah katında kabul olsun “ dedi.
Cide dernekler federasyonu başkanı Celal Gül katılımcıları selamladı örnek çalışmaları olan dernek yönetimini kutladı.
Esat kalay “ gençlerimizi ve Tuncay Şenol u kutluyorum. Bu dernek dernekler üstü bir performans sergiliyor.öğrencilere burs, ihtiyacı olana yardım, sanayiye destek daha ne olsun. Bize de ne düşüyor ise derneğinize destek olmaya devam edeceğiz.” Dedi
Ardından okunan dualar ile oruç açıldı lezzetli yemekler hep beraber yenildi.
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.
Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesi
Uzun süredir sayın editörümün sayesinde Çengelköy Gazetesi'ne elimden geldikçe Çengelköy Meraklısı'na Notlar köşesine yazmaktayım.
ALTUNİZADE BOSNA BULVARI METRO HATTI UZATILIYOR
Altunizade Ferah Çamlıca Camisi ve Bosna Bulvarı'na bağlayan 4,53 kilometre uzunluğundaki tünel biterken, Kazım Karabekir Topağacı Ümraniye Spor Köyü ne uzatılacak. Raylı Sistem Hattı 4.5 km daha uzamış olacak.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ “ENGELLİLER HAFTASI” DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Üsküdar Belediyesi olarak, sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, hak ettiğiniz hizmetleri sunmak ve daha erişilebilir bir Üsküdar inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz”
KADIN HAKLARINI KORUMA DERNEĞİNDEN CESUR SAVCIYA ZİYARET
Kadın haklarını koruma derneği başkanı Avukat Hilal Gültepe Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ‘Yenidoğan çetesi’ davasının savcısı Yavuz Engin’e destek ziyaretinde bulundu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR, İSTANBUL UN GÜNDEMİNDE
Kurulduğu günden beri, sportif anlamda başarılı olmaya çalışarak, semtimize de yeni bir renk katan Küçüksu Rasathane Spor, altyapı kategorilerindeki başarılarının yanı sıra, 2.Amatör ligde de iddialı kurduğu kadro
ÜSKÜDAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Barbaros, Mehmet Akif, Yavuzturk ve Selami Ali Mahallelerindeki dört ayrı parselde toplam 1.068 bağımsız birimden oluşan projelerin hak sahipleriyle kentsel dönüşüm sözleşmesi imzalandı.