Boğaziçi Alevi Kültür Derneği genel kurulunu gerçekleştirdi


26 Mart Pazar günü Boğaziçi Alevi Kültür Derneği olağan genel kurulunu Çengelköy Güzeltepe’de dernek merkezinde yoğun üye Katılımı ile gerçekleştirdi.
Boğaziçi Alevi Kültür Derneği genel kurulunu gerçekleştirdi
26 Mart Pazar günü Boğaziçi Alevi Kültür Derneği olağan genel kurulunu Çengelköy Güzeltepe’de dernek merkezinde yoğun üye Katılımı ile gerçekleştirdi.
Yoklama cetvelinin açıldığı sıralarda Üsküdar belediye Başkanı Hilmi Türkmen derneğe bir ziyaret yaparak genel kurulun hayırlı uğurlu olmasını diledi. Her kesimin hizmetinde olduklarını hatırlattı.
Çoğunluk aranmayan toplantı saat biri geçerken başlatıldı divan başkanlığına Kazım Akkaya ve ekibi oy birliği ile seçildi tutanakları imzalama yetkisi oy birliği ile verildi.
Başkan Asker Yıldız Cemevi yapımı konusunda bilgi verdi katılıcı üyelere ve derneğe desteğini esirgemeyen üyelere yönetim kurulu adına teşekkür etti. Faaliyet raporu ve gelir gider tablosunu can tütüncü okudu. Raporlar memnuniyetle karşılandı oy birliği ile kabul edildi. Dilek temenniler bölümünde İmdat hoca katılımcılara seslendi birlik beraberliğin olduğu bu günde hepinizi tebrik ediyorum dedi.
Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu
Asker Yıldız,İmam Doğan,Can Tütüncü,Hüseyin Durgun,Alparslan Yıldırım,Zeynel Yılmaz, Rıfat Reçber
Denetim kurulu
Gülhanım Yılmaz, Rıfat Baylan, İsmail Yıldırım
BTP ÜSKÜDAR MADDE BAĞIMLILIĞI VE SANAL KUMAR UYARISINDA BULUNDU
BTP Üsküdar ilçe Başkanı Yunus Ballı ve yönetici arkadaşları Üsküdar’ın çeşitli mahallelerinde Madde bağımlılığı ve sanal kumar bağımlılığına dikkat çekmek için broşür çalışmalarına devam ediyor.
ÜSKÜDAR BAĞLARBAŞI KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YÜZÜYLE KAPILARINI AÇTI
DEDETAŞ " 31 Mart seçimlerinden sonra görevi devraldığımız günden beri tahakkuk etmiş olan tüm SGK ve vergi borçlarını ödedik."
ÜSKÜDAR’DA OTİZM FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Üsküdar Belediyesi tarafından Otizm Farkındalık Haftası kapsamında “Farklılıklar Bize Renk Katar” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
BOĞAZİÇİ ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI
23 MART Pazar günü dernek üyelerinin yoğun katılımı ile saat 14.00 de başladı, katılan üyeler yoklama cetveline imzalarını attılar.
TÜED'den 2000 sonrası emeklilere intibak talebi
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), emekli aylıklarında oluşan eşitsizliklerin giderilmesi için 2000 sonrasında emekli olanlara intibak yapılmasını talep etti.
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI DEDETAŞ, CHP’NİN CUMHURBAŞKANLIĞI ÖN SEÇİMİNDE OYUNU KULLANDI
Sinem Dedetaş: “Özellikle dayanışma sandıklarında yüksek bir katılım var, bütün ilçelerde takip ediyoruz. Örgütümüze tüm hazırlıkları için teşekkür ediyoruz.
ÇENGELKÖY BP PETROL OFİSİ OLDU...
Çengelköy de yılladır BP markası ile halka hizmet eden KARAKAŞ petrol şirketin Petrol Ofisine devredilmesi ile beraber artık yeni markası ile yoluna devam edecek.
SAADET ÜSKÜDAR İFTAR BULUŞMASI
Saadet Partisi Eski Belediye başkanı Yılmaz Bayat ve İlçe başkanı Hakan Tevfik Erdağı Üsküdar' ın muhtarlarıyla 11.Mart akşamı Üsküdar ilçe binasında iftarda buluştu.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.