
ÜSKÜDAR’IN ALTIN KIZLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmalarında 6'ncı kez Avrupa Şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştiren Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nün, Başkan Hilmi Türkmen ödül verdi.
ÜSKÜDAR’IN ALTIN KIZLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmalarında 6'ncı kez Avrupa Şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştiren Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nün, Başkan Hilmi Türkmen ödül verdi.
Kazanılan bu başarı ise 15 Temmuz şehit ve gazilerine armağan edildi. Portekiz'in Albufeira Şehri'nde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmaları'na katılan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, büyük kadınlarda 6'ncı kez Avrupa Şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştirdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, düzenlenen bir tören ile Avrupa Kros Yarışması’nda birinci olan Üsküdar Belediyesi Atletizm Takımı'na 100 bin TL ödül verdi. Başkan Hilmi Türkmen ödülü, sporcuların aldığı bir kararla ve belediye olarak 15 Temmuz şehit ve gazilerine armağan ettiklerini belirtti. 16 ülkeden katılan 17 takım arasında şampiyon olan ve son 10 yılda 6'ncı kez şampiyonluk kürsüsüne çıkan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, 6'sı şampiyonluk, 2 kez 2'ncilik ve 1 kez de 3'üncülük olmak üzere toplam 9 kupa aldı.
Üsküdar’dan sporculara tam destek
Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak bir ilki gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak bu yıl Avrupa’da Portekiz’de yapılan müsabakalarda Büyük Kadınlarda Avrupa Şampiyonu olduk. Bu şampiyonaya alışığız, 10 defa katıldık. Bu yıl 6'ncı kez şampiyon olduk. Türkiye adına yaptığımız bu yarışlarda 6 sporcumuz ile yarıştık ve bu 6 sporcumuzun takım hâlinde birincilik getirmeleri ülke adına büyük bir sevinç kaynağımız oldu. 15 Temmuz’dan sonra uluslararası arenada yapılan yarışlarda ilk kez takım hâlinde bir şampiyonluğa ulaşmak da ayrı bir mutluluk bizim için.” ifadelerini kullandı.
ÜSKÜDAR “KADIN VE ÇOCUK YAŞAM MERKEZİ İLE PSİKOTERAPİ MERKEZİ” CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’İN KATILIMIYLA HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından sıfırdan inşa edilerek yapımı tamamlanan Kadın ve Çocuk Yaşam Merkezi ile Psikoterapi Merkezi CHP Lideri Özgür Özel'in katılımıyla hizmete alındı
Hayırsever İş İnsanı Burhan Makıroğlu'na 2025 Onur Ödülü

Topluma Katkıda Sınır Tanımıyor Üsküdar’da düzenlenen prestijli bir törende, çok sayıda ünlü ismin arasında yer alan Makıroğlu
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE YÖNETİMİ GAZETECİLER İLE BİRARAYA GELDİ

21.Ekim Gazeteciler günü dolayısı ile Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları Üsküdar Katibim Restoranda basın temsilcileri ile toplantı yaptı.
ÜSKÜDAR’DA GELENEKSEL GEMİ MODELLERİ SERGİSİ AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Gemi Modelcileri ve Gemi Severler Derneği iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Gemi Modelleri Sergisi
ÜSKÜDAR’DA SAADET RÜZGARI

Saadet Partisi Milletvekili Şerafettin Kılıç, Üsküdar’da bir dizi etkinliğe katılarak Üsküdarlılarla bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR 39.OLAĞAN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

CHP ÜSKÜDAR 39.İlçe kongresi 30.Eylül Salı günü Bağlarbaşı Kültür merkezinde yapıldı.
ATIKSIZ ÜSKÜDAR: KOMPOST PROJESİ BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi, semt pazarlarında ortaya çıkan organik atıkları kompost a dönüştürerek doğaya kazandırıyor.
ÜSKÜDAR’DA “SABİHA GÜRAYMAN ETÜT MERKEZİ VE KÜTÜPHANESİ” AÇILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: “Tüm öğrencilerimiz için, ama en çok da kız öğrencilerimiz için ilham olmasını diliyorum”
Kentsel dönüşüm imzasında dikkat edilecek hususlar

Kentsel dönüşüm projelerinde hak sahiplerini en çok koruyan unsur, sağlam bir sözleşme oluyor.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR

Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.




