
ÜSKÜDAR’IN ALTIN KIZLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmalarında 6'ncı kez Avrupa Şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştiren Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nün, Başkan Hilmi Türkmen ödül verdi.
ÜSKÜDAR’IN ALTIN KIZLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmalarında 6'ncı kez Avrupa Şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştiren Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nün, Başkan Hilmi Türkmen ödül verdi.
Kazanılan bu başarı ise 15 Temmuz şehit ve gazilerine armağan edildi. Portekiz'in Albufeira Şehri'nde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmaları'na katılan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, büyük kadınlarda 6'ncı kez Avrupa Şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştirdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, düzenlenen bir tören ile Avrupa Kros Yarışması’nda birinci olan Üsküdar Belediyesi Atletizm Takımı'na 100 bin TL ödül verdi. Başkan Hilmi Türkmen ödülü, sporcuların aldığı bir kararla ve belediye olarak 15 Temmuz şehit ve gazilerine armağan ettiklerini belirtti. 16 ülkeden katılan 17 takım arasında şampiyon olan ve son 10 yılda 6'ncı kez şampiyonluk kürsüsüne çıkan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, 6'sı şampiyonluk, 2 kez 2'ncilik ve 1 kez de 3'üncülük olmak üzere toplam 9 kupa aldı.
Üsküdar’dan sporculara tam destek
Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak bir ilki gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak bu yıl Avrupa’da Portekiz’de yapılan müsabakalarda Büyük Kadınlarda Avrupa Şampiyonu olduk. Bu şampiyonaya alışığız, 10 defa katıldık. Bu yıl 6'ncı kez şampiyon olduk. Türkiye adına yaptığımız bu yarışlarda 6 sporcumuz ile yarıştık ve bu 6 sporcumuzun takım hâlinde birincilik getirmeleri ülke adına büyük bir sevinç kaynağımız oldu. 15 Temmuz’dan sonra uluslararası arenada yapılan yarışlarda ilk kez takım hâlinde bir şampiyonluğa ulaşmak da ayrı bir mutluluk bizim için.” ifadelerini kullandı.
SANATÇI EMİR CAN İĞREK, ÜSKÜDAR TEBESSÜM KAHVESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Emir Can İğrek, Üsküdar Belediyesi tarafından işletilen Tebessüm Kahvesi’nde çalışan Down Sendromlu gençlerle bir araya geldi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE ABDAL MUSA CEMİ YAPILDI

21 aralık Pazar günü mahallelerimizde bulunan canlar Abdal Musa cemi için bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI GERÇEKLERİ BİLMEYE HAKKINIZ VAR

CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve Üsküdar ilçe yöneticileri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında iddianamede kanıt yerine ne var adlı basın açıklamasını 22.Aralık öğlen saat 12.00 de Üsküdar İskele meydanında basın ve halka okudu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.



