
Saadet Üsküdar Terörü Lanetledi


Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Ortaköy'de meydana gelen alçak terör saldırısını lanetledi.
Saadet Üsküdar Terörü Lanetledi
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Ortaköy'de meydana gelen alçak terör saldırısını lanetledi.
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Ortaköy'de meydana gelen hain terör saldırısına dair açıklamalarda bulundu. Terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade eden Gürlü, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
Yaşanan terör saldırısının amacının toplumu kamplaştırmak olduğunu ifade eden Gürlü, "Toplumu kamplaştırmak ve kaos çıkartmak istiyorlar ancak milletimiz bu kirli oyunlara boyun eğmeyecektir. Teröre yenilmeyecektir. Milletimiz bu saldırılar karşısında diz çökmeyecektir" dedi.
Milletimizin bugüne kadar yaşanan terör olayları karşısında sağduyusunu yitirmediğine de dikkat çeken Başkan Gürlü, "Ben inanıyorum ki bu aziz milletimiz, sağduyusunu yine yitirmeyecek, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyecektir" ifadelerini kullandı.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR GOFİ HOUSE CAFE SPONSORLUĞUNDA SÜPER AMATÖR HEDEFİ İLE SEZONA BAŞLIYOR
Geçen sezon namağlup şampiyon olarak 1.Amatör lige yükselen semtimizin en önemli kulüplerinden olan Küçüksu Rasathane Spor, yeni sezona da yine çok iddialı şekilde hazırlandı.
ÜSKÜDAR’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
Üsküdar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.
CHP 20 AĞUSTOS’DA ÜSKÜDARDA EYLEMDEYDİ
CHP nin haftada bir İstanbul bir tane de Anadolu da olmak üzere yaptığı mitinglerin bir tanesi de 20 Ağustos Çarşamba günü Üsküdar da düzenlendi.
AK PARTİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA TAHA SARICAOĞLU ATANDI
Üsküdar AK Partide görev değişikliği yaşandı İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdem Demir in yerine Taha Sarıcaoğlu atandı.
VİZYON ÜSKÜDAR 2050 GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Vizyon Üsküdar 2050 Gençlik Buluşması kapsamında, Vizyon Üsküdar 2050 planlama süreci kamuoyu ve gençlerle paylaşıldı
ÜSKÜDAR’DA İKİ “EMEKLİLER LOKALİ”NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
Emeklilere yönelik sosyal destek projelerini sürdüren Üsküdar Belediyesi, iki “Emekliler Lokali”nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.
SAADET ÜSKÜDAR’DA HÜSEYİN ÇAKMAK DÖNEMİ
Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda Hüseyin Çakmak ilçe başkanlığı görevi getirildi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE MUHARREM LOKMASI PAYLAŞILDI
13 Temmuz Pazar günü öğlen saat 13.00 de Muharrem matem oruçları sonrası Muharrem ayına özgü kazanlarda aşure pişirildi ve dağıtımı yapıldı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ‘’2025 SÜNNET ŞÖLENİ’’ KAYITLARI BAŞLADI
Üsküdar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerine devam ediyor.
AK PARTİ ÜSKÜDAR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ BEKLENİYOR
Adalet ve Kalkınma Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu.