15 Yaş ve 17 Yaş Altyapı takımlarımıza maşallah

15 Yaş ve 17 Yaş Altyapı takımlarımıza maşallah

Tarih 11 Ekim 2011, 10:37 YazdırBu haberi yazdır

Gençlerimiz göğsümüzü kabartıyor.

15 Yaş ve 17 Yaş Altyapı takımlarımıza maşallah.

Çengelköy spor 15 Yaş takımı İstanbul genelinde bulunan 300 civarındaki takımın 26 grup daki mücadelesine 22. Grupta devam ediyor. 9 Ekim Pazar günü seyretme imkanı bulduğumuz 15 yaş takımız ile guru duyduk. Maçın ilk 20. Dakikasında 3-0 öndeydik ,sonuç 11-0 olarak tabelaya yansıdı. 15 ve 17 yaş takımlarımız hocaları Sabri Durmuş un yönetiminde okullarının yanında aksatmadan antremanlarını yapıyorlar maçlarına çıkıyorlar ve başarıdan başarıya koşuyorlar. Son dönem altyapı başarılarımız unutulmayacak. İki maçta iki galibiyet ile grup lideri olan Çengelköy seyircisini tribünde görmeyi hak ediyor.

17 yaş takımımız da İstanbul genelinde oluşan 27 grubun 21.sinde rakipleri ile karşılaşıyorlar. Onlar da iki maçta iki galibiyetle 6 puanla grupta iddiasını sürdürüyor. Pırıl pırıl gençlerimiz kuru kuru söylemleri değil her türlü desteği hak ediyor.

Nerede o öve öve bitiremediğimiz Çengelköylü ruhu Çengelköylü işadamlarımıza buradan sesleniyoruz haydi kulübümüze el atalım desteğimizi esirgemeyelim. Birkaç kişinin sırtına bırakmayalım .
Bu haber 831 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER