
İrfan Karacan temaslarını sürdürüyor
CHP Belediye başkan aday adayı olarak girdiği temayül yoklamasında 1036 partilinin oyunu alarak birinci çıkan Avukat İrfan Karacan Aralık ayında temaslarını sürdürdü.
İrfan Karacan temaslarını sürdürüyor
CHP Belediye başkan aday adayı olarak girdiği temayül yoklamasında 1036 partilinin oyunu alarak birinci çıkan Avukat İrfan Karacan Aralık ayında temaslarını sürdürdü.
CHP Üsküdar ilçe başkanlığını sık sık ziyaret ederek gelişmeleri değerlendirdi. Gençlik Kollarının Ankara toplantılarına giderlerken uğurladı ve organizasyonlarına destek oldu. Gençlik kollarının neredeyse tamamının desteğini alan İrfan Karacan CHP Üsküdar Gençlik kollarının tüm çalışmalarında yanlarında olduğunu hissettiriyor.
Ocak aynın ilk günlerinde açıklanması beklenen Üsküdar Belediye Başkan adayının önünde üç ay bulunuyor. İrfan karacan gazetemize yaptığı açıklamada “Adaylığımın açıklanmasından sonra canla başla çalışmalarımıza başlayacağız. Üsküdar ın tüm derneklerini spor kulüplerini sivil toplum örgütlerini ziyaret edeceğiz. Hepsinin Üsküdar la ilgili fikirlerini alacağız. Projelerimizi paylaşacağız. Tüm mahalle muhtarlarını belediye çalışmalarına katacağız. Ev ziyaretleri esnaf ziyaretleri yapacağız Üsküdarın sesi soluğu olacağız. Bekle bizi Üsküdar yola çıktık geliyoruz.”dedi.
BOĞAZİÇİ CEMEVİNDE ABDAL MUSA CEMİ YAPILDI

21 aralık Pazar günü mahallelerimizde bulunan canlar Abdal Musa cemi için bir araya geldi.
CHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI GERÇEKLERİ BİLMEYE HAKKINIZ VAR

CHP ÜSKÜDAR İlçe Başkanı Berk Tütüncü ve Üsküdar ilçe yöneticileri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları hakkında iddianamede kanıt yerine ne var adlı basın açıklamasını 22.Aralık öğlen saat 12.00 de Üsküdar İskele meydanında basın ve halka okudu.
KÜÇÜKSU RASATHANE SPOR YİNE ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

Geçen yıl A Takım düzeyinde 2.Amatör ligde rekor puan ve namağlup şampiyon olan Küçüksu Rasathane Spor, bu sezon 1.Amatör ligde de şampiyonluk hesapları yapıyor.
BURHAN MAKIROĞLU MİSİAD ÜSKÜDAR ŞUBE BAŞKANI OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel, Üsküdar MİSİAD Şubesi’ni ziyaret etti.
MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU HIZLA YAPILIYOR

İstanbul sismik risklerin azaltılması ve acil durum hazırlık projelerinden bir tanesi olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yapımı mahalle muhtarımız Hilmi Somuncu’nun da gayretleri ile hızla sürüyor.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE SAR İSTANBUL TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Geçen ay Yavuztürk Mahallesi’nde bulunan sitelere gazete dağıtımı yaparken Yeşilyamaç Sitesi dükkanlar sırasında SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği
ÜSKÜDAR BELEDİYESi’NİN EMEKLİLERE PAZAR ALIŞVERİŞİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan ve göreve gelmesiyle hayata geçirilen “Emeklilere Pazar Alışverişi Desteği” uygulaması bu yıl da devam ediyor.
Emeklilerin toplam yüzde 70'i 18 bin liranın altında bir gelirle yaşiyor

Maaş tablosunda büyük uçurum: Emeklilerin yüzde 40'ı 17 bin liranın altında yaşam savaşı veriyor. aylik baglama oranlari cok dustu sonuc bu
MEDİVİA SAĞLIK GRUBU MUHTARLARLA BULUŞTU

Yıllardır muhtarlar gününde muhtarları ağırlayan MEDİVİA sağlık grubu ekim ayında Üsküdar’ın muhtarlarını ağırladı.
ÜSKÜDAR MİSİAD İLÇE BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Üsküdar şubesinin başkanı Genel başkan Feridun Öncel’in tensipleriyle Burhan Makıroğlu oldu.




