İrfan Karacan CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı
CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Av.İrfan KARACAN Basın Mensupları ve partililerle ilçe binası toplantı salonunda buluştu.
İrfan Karacan CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı
CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Av.İrfan KARACAN Basın Mensupları ve partililerle ilçe binası toplantı salonunda buluştu.
20 Temmuz günü yapılan basın toplantısında konuşan İrfan Karacan konuşmasında “ hepinizi en içten, en derin sevgi, saygı ile selamlıyorum ve bugün beni yalnız bırakmadığınız için katılımlarınız için destekleriniz için candan teşekkür ederim Öncelikle şunu belirteyim ki ; Gerek Avukatlık hayatımda ,gerekse parti çalışmalarım ,sosyal alanlarda ki çalışmalarım sonucu yaptığım hizmetlerle kendini kabul ettirmiş biriyim,
Sorunların çözüm yollarını en iyi bilenlerdenim, Demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır.
Başkan olursam Halka hizmet, Hakk’a hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Üsküdar’ımıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız.
Öyle Bir kent düşünün ki; Kokusuz, tertemiz bir havası olan, Çevre ve görsel kirliliği problemi bulunmayan, Sahil ve stratejik alanların, modern ve estetik olarak, ekonomik, ticari ve kültürel açıdan en iyi şekilde değerlendirildiği, İşte Bu düşünce ve hayallerinizi birlikte gerçekleştirmeye sizleri davet ediyorum.
CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday adaylığı için huzurunuzdayım. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde İnançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak, % 100 zafere ulaşacağız.”dedi ve ardından slayt eşliğinde Üsküdar la ilgili projelerini tanıttı geçen seçim sonuçlarını dinleyicilerle paylaştı.
İRFAN KARACAN KİMDİR ?
1970 yılında Malatya’ya bağlı Karaca Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve liseyi Malatya’da okudu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. 24 yıldır Üsküdar’da yaşıyor ve 20 yıldır burada avukatlık yapıyor. Ayrıca Boğaziçi Alarm İzleme Merkezi LTD ve Artech Teknoloji Güvenlik Sistemleri LTD şirketlerinin de ortağı. 10 yılı aşkın süredir Üsküdar CHP üyesi olan Karacan, ilçe örgütünün hukuk ve seçim komisyonlarında görev aldı. 2007 Genel Seçim, 2009 Yerel Seçim ve 2010 Referandumuna ilişkin seçimlerde, seçim sandığının güvenliği için avukatların örgütlenmesini sağladı. 2011 yılında hukuk işlerinde sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yaptı. CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı iken seçimlerde parti adına görev yapmak üzere 822 avukat meslektaşından bir bilgi bankası oluşturdu. Seçim sandığının güvenliği için sandık sorumlularına 39 ilçede, 54 eğitim konferansı gerçekleştirdi. Seçimde görev alacak partililere görevlerine ilişkin broşürleri hazırlayıp ellerinde bulunmasını sağladı. 300 bin adet “seçim kanunu” ve sandık kurullarının görev, yetkilerini gösterir kanun ve genelgeleri kitapçık haline getirerek dağıtımını sağladı. 2009 yerel seçimlerinde Üsküdar Belediye Başkanlığı için ilçemizin ihtiyaç ve sorunlarını gösterir, seçim propagandasına ilişkin projeleri hazırladı. Üsküdar Hukukçular Derneği’nde yöneticilik, Çağdaş Avukatlar Derneği’nde üyelik ve Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği’ne üyelik gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışmalarda bulundu. Ergenekon Soruşturması sırasında Üsküdar ÇYDD’de yapılan hukuksuz baskınlar ve Kadıköy Belediyesi’ne yapılan siyasi operasyona karşı avukat olarak görev aldı. Gezi Olayları’nda mağdur olan yüzlerce insana hukuksal anlamda destek verdi. Bunların başında Çarşı Grubu olarak adlandırılan Beşiktaş taraftar gurubunun vekilliğini yaptı. İşadamı ve Avukat İrfan Karacan İstanbul İl Delegesi’dir.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK
Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.
TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI GENEL MERKEZİ nden Nusaybin’de yaşanan bayrak indirme olayına kınama mesajı yayınlandı.

TURAN Devleti İstanbul İl Başkan yardımcısı Özgür Torun da gazetemize Bayrak indirme olayına karşı tepkisiz kalmadıklarını ve kalmayacaklarını açıklayarak genel merkezin bildirisini paylaştı.




