Çengelköyspor Katibim Turnuvasında.

Çengelköyspor Katibim Turnuvasında.

Tarih 20 Temmuz 2011, 12:34 YazdırBu haberi yazdır

2011-2012 İstanbul Amatör futbol liginin başlaması öncesi hazırlıklarına Katibim turnuvasında maçlarını oynayarak başlayan Çengelköyspor ...

Çengelköyspor Katibim Turnuvasında.

 
2011-2012 İstanbul Amatör futbol liginin başlaması öncesi hazırlıklarına Katibim turnuvasında maçlarını oynayarak başlayan Çengelköyspor Temmuz ayı boyunca zorlu maçlara çıktı.

 
Çengelköyspor geçen yılki ekibini koruyarak genç takımdan a takıma çıkabilecek adayları da deneme fırsatı buluyor. Katibim turnuvasına Üsküdar’ın amatör liglerde mücadele eden takımları katılıyor ve elde ettiği derecelere göre Üsküdar Belediyesinden mali destekler de alabiliyor. Bu yıl ramazan ayının Ağustos ayı boyunca sürecek olmasından dolayı temmuz ayına çekilen maçlar aşırı sıcaklara rağmen çekişmeli maçlara sahne oldu.

 
İbrahim hoca ve yardımcısı Sabri Hocanın özverili çalışmaları ile yeni sezona hazırlanan Çengelköy İlk iki maçta galip gelerek grup da dereceyi  garantiledi. Genç oyuncularımız bu sene daha şimdiden lige hazır olduklarını hissettirdiler hepsine Boğaziçi Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyoruz sakatlıkların uğramadığı bir sezon diliyoruz.
Bu haber 779 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER