
BAŞKAN DEDETAŞ, SEVGİ GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE KAHRAMAN ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ


Üsküdar Belediyesi, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile birlikte ‘’Sevgi Günü’’etkinliği düzenledi.
BAŞKAN DEDETAŞ, SEVGİ GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE KAHRAMAN ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş:
''Süreci yaşayan sizlersiniz. Dolayısıyla en büyük başarı sahibi sizsiniz''
Üsküdar Belediyesi, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ile birlikte ‘’Sevgi Günü’’etkinliği düzenledi.
Valide Sultan Gemisi'nde gerçekleşen etkinliğe, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yanı sıra LÖSEV yöneticileri, kahraman minikler ve aileleri de katıldı.
Programda konuşan Başkan Dedetaş, etkinliğin kahraman çocuklar ve aileleri için bir nefes alma fırsatı sunduğunu belirterek, ‘’Burada bir nebze de olsa hem kahramanlarımız, hem de kahraman ailelerimiz için bir ufacık mola vermek istiyoruz. Keyifli vakit geçirmenizi diliyoruz.’’ dedi.
“Birlikte farkındalık çalışmaları yapmak üzere de bir takım etkinlikler düşünüyoruz”
LÖSEV ile işbirliğinin önemine değinen Dedetaş ‘’Bugün LÖSEV’in değerli yöneticilerini, kahramanlarımızı ve ailelerini ağırlıyoruz. Her zaman bir arada olmayı çok isteriz. Bu süreci yaşayan sizlersiniz. Dolayısıyla en büyük başarı sahibi sizsiniz.’’ diye konuştu.
Farkındalık çalışmaları planladıklarını belirten Dedetaş, ‘’LÖSEV’in öncülüğü ve güvenilir bir kurum olması nedeniyle de bizim içimiz çok rahat. Birlikte farkındalık çalışmaları yapmak üzere de bir takım etkinlikler düşünüyoruz, düzenliyoruz. Bu anlamda LÖSEV’in ve ailelerinin yanında olmayı çok istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.
Sağlık ve dayanışmanın önemine de değinen Başkan Dedetaş, “Siz ailelere ve kahramanlarımıza bravo diyorum. Sağlık yoksa hiçbir şey yok. Hayata değer katan her türlü projede var olmak istiyoruz.’’ dedi.
"Ben bugün çok mutluyum, burayı çok sevdim"
Miniklerden Elif İkra ise etkinlikte mikrofonu eline alarak duygu ve düşüncelerini, ‘’Ben bugün çok mutluyum, burayı çok sevdim’’ sözleriyle dile getirdi.
Başkan Dedetaş, konuşmaların ardından miniklerle birlikte pasta kesti ve fotoğraf çektirdi.
Valide Sultan Gemisi’nde gerçekleşen etkinlikte anneler ve çocuklar; yüz boyama, kitap ayracı yapımı, magnet boyama ve mandal kukla-balık atölyeleriyle hem birlikte üretmenin keyfini yaşadı, hem de Boğaz turu eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdi.
ÇENGELKÖY DUDULLU 1-1
Son maça grup ikincisi olarak çıktık berabere kaldığımız halde ligi dördüncü bitirdik.
BURHAN MAKIROĞLU GAZETECİLER İLE İFTARDA BULUŞTU...
Üsküdar’ın tanınan iş insanı Burhan Makıroğlu Gazetecilerle 8.Mart akşamı iftarda buluştu.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN 3. KENT LOKANTASI HİZMETE GİRDİ
İmamoğlu: “Ramazan ayında sizlerin sofrasında olmak, sizlerle sofralarınızda buluşmak benim için çok özel bir durumdur. Milyonlarca insanımızın dertleriyle dertlenmek ve onlara çözüm bulma gayretimiz, şiarımızdır”
-Vergi Müfettişleri İstanbul’da “Sürdürülebilirlik” Zirvesi düzenledi
-“Sürdürülebilir Ekonomik Sistem İçin Vergilendirme Kapsayıcı ve Adil Olmalı”
KADİR ÖZTÜRK “Çengelköy'de Konut Sahibi Olmanın Cazibesi”
Türkhome Gayrimenkul’ün kurucusu ve sahibi Kadir Öztürk ile 15 Şubat günü buluştuk ve bölgemiz ve işletmesi hakkında bilgiler aldık.
EMEKLİ ÇOK ZOR DURUMDA
Milyonlarca emekliye yapılan sefalet zammı, temel ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldı.
ÜSKÜDAR’DA “GELECEĞİ İNŞA EDİYORUZ” PANELİ GERÇEKLEŞTİ
Üsküdar’da, olası depremlere karşı alınan önlemler ve hazırlık çalışmalarının ele alındığı “Geleceği İnşa Ediyoruz” paneli gerçekleştirildi.
Üsküdar İYİ Parti Basınla Buluştu
Üsküdar İYİ Parti ilçe Başkanı Av. Sezer ENGİN ve yönetim kurulu üyeleri Üsküdar Katibim Restoranda basın mensupları ile bir araya geldi.
ÇENGELKÖY ORTAKÖY 1-1 GRUPTA BEŞ TAKIM AYNI PUANDA YARIŞIYOR...
26.Ocak Pazar günü Çengelköy Ortaköy ile karşılaştı. Boğaziçi’nde denizin karşı kıyısından komşumuzu Beylerbeyi stadında ağırladık.
CHP ÜSKÜDAR UĞUR MUMCU’YU ANDI...
24.Ocak Cuma akşamı Üsküdar İlçe merkezi toplantı salonunda İlçe Başkanlığı gazeteci Uğur Mumcu yu anma toplantısı düzenledi.