
CHP ÜSKÜDAR UĞUR MUMCU’YU ANDI...
24.Ocak Cuma akşamı Üsküdar İlçe merkezi toplantı salonunda İlçe Başkanlığı gazeteci Uğur Mumcu yu anma toplantısı düzenledi.
CHP ÜSKÜDAR UĞUR MUMCU’YU ANDI...
24.Ocak Cuma akşamı Üsküdar İlçe merkezi toplantı salonunda İlçe Başkanlığı gazeteci Uğur Mumcu yu anma toplantısı düzenledi.
Anma toplantısı CHP Üsküdar İlçe Başkanı İbrahim Çağlar Atalar ın konuşması ile başladı “bugün sadece uğur Mumcu yu değil aynı gün öldürülen Gaffar Okan ı ve suikaste uğrayıp öldürülen tüm aydınlarımızı anmak için buluştuk. Onları sadece anmayacak düşüncelerini de hatırlayacağız. Aydınlık Türkiye ümidimizi asla yitirmeyeceğiz.” Dedi.
Uğur Mumcu yu anma toplantısına Üsküdar Belediye Başkan vekili Ali Aral, Başkan yardımcıları Güneş Gülaydın ve Amine Cansu Çelik de katıldılar ve dinleyicilere anma konuşmaları yaptılar. Gençlik Kolları Başkanı Mazlum Güney ve kadın kolları başkanları yerel gazeteciler sırayla konuşmalar yaptılar.
Arada şiirler dinlendi özellikle Zülfü Livaneli nin bestesi “yiğidim aslanım burada yatıyor” bestesi söylendi. Mazlum Güney Uğur Mumcu nun unutulmaz şiiri “vurulduk ey halkım unutma bizi “dizelerini okudu.
Uğur mumcu sıradan bir gazeteci hatta sıradan bir araştırmacı gazeteci değildi, yazdığı dönemlerde düşün dünyasına önemli katkılar yapmıştı. Silahlı mücadele ile bir kazanım yapılamayacağını röportajlarla anlatan Çıkmaz sokak kitabı, terörün finansmanı ve gladyo yeşil kuşak konularında pek çok kitap yazmış bir yazardı. Soğuk savaş yıllarının ülkemize etkilerini en iyi dile getiren birisiydi.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı





