
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!
GÖKTÜRK SARAY DAN ÇENGELKÖYSPOR A TERBİYESİZLİK...
SİZİN EV SAHİPLİĞİNİZ BATSIN!
Çengelköy SK olarak 12 Ocak 2025 Pazar günü deplasmanda oynadığımız Göktürk Saray SK maçı ardından yaşanan hadsizlik ile ilgili açıklama yapma gereği duyuyoruz. Maçın başından itibaren sahaya atılan yabancı maddelerin, sahada yumruklanan oyuncularımızın, kötü tezahürat ve yapılan şahsi tehditlerin ardından ev sahibi takımın bulduğu son dakika golü neticesinde üç puanı kaçırıp kendilerine 1 puanı hediye bırakmış bulunmaktayız. Bunlara yabancı değiliz, güçlü olanın bu şekilde bir muameleye maruz bırakıldığını daha önceki tecrübelerimizde de görmüştük. Ancak şöyle bir nokta var.
Bizden böyle mi gördünüz?
Ligin ilk yarısında kendimize yakışan şekilde ağırladığımız rakibimize, tümüyle dostane olarak teşrif ettiğimiz, ilk etapta da hak ettiğimiz gibi ağırlandığımız karşılaşmanın başlama vuruşu ile rakip takım taraftarından insanlık dışı bir muameleye maruz bırakıldık. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi maçın son düdüğüne kadar olan kısma yabancı değiliz. Fakat maçın son düdüğü neticesinde kameraların kapatıldığı, çekim yapanların bile darp edildiği, bir futbol kulübü olarak CANIMIZI ZOR KURTARDIĞIMIZ bu süreci bize reva gören rakip takıma, teknik ekip, yönetim ve taraftarına verilecek cevabı kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Daha öncede aynı sahada benzer olaylar yaşanmış olması, maçın gerilim seviyesinin de yüksek olmasına rağmen hiç bir güvenlik önlemi alınmamış olması da ayrı bir konu başlığı. Bu olayların yaşanması için hazırlanan ortam tabi ki gözümüzden kaçmadı. Çengelköy Spor Kulübü olarak bu olaylara karışan tüm şahısların gerekli cezaları alacağını ümit ediyoruz.
Son olarak,
Tüm bu çirkinliğe ve olumsuzluğa rağmen sahada bizlere yardım eden Amatör Milli Takım ve rakip takım kaptanı Kahraman Çetin’e teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Her şeye karşın haklının ve doğrunun yanında olma çabası kaptanın karakterine yakışan bir davranış olmuştur.
Unutulmasın! ki mazisinde yatan tarihi ile Çengelköy Spor Kulübü koca bir çınardır yaşanan olaylar neticesinde iyinin de kötünün de kredisi tarafımızca baki kalacaktır. Elbet bir gün bir yerlerde yine karşılaşırız ve emin olun bizler yine aynı misafirperverlikle sizleri ağırlayacağız.
Çengelköy SK Yönetimi
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYINA KAPSAMLI HAZIRLIK

Üsküdar Belediyesi tarafından Ramazan ayına ilişkin hazırlıklar kapsamında iftar alanları kurulurken, Ramazan kolileri dağıtılmaya başlandı.
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEK

Sosyal Belediyecilik anlayışı adına Üsküdar Belediyesi, eğitim alanında yaptığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti Üsküdar Teşkilatı Bahçelievler Çalışmaları

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve beraberindeki 6 ayrı ekip, geniş kapsamlı mahalle taramaları çerçevesinde Bahçelievler Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.
ÜSKÜDAR’DA SEVGİ PAZARI 2. KEZ KURULUYOR

Üsküdar Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sevginin iyileştirici gücünü Sevgi Pazarı ile Üsküdar’a taşıyor.
KAYMAKAM ADEM YAZICI BAHÇELİEVLERDEYDİ

Üsküdar kaymakamı Adem Yazıcı sorumlu müdürleri ile beraber Bahçelievler mahallesi muhtarı Zekiye Hoca
ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ YENİLENDİ VE ŞENLİKLERLE AÇILDI

Başkan Sinem Dedetaş: Çocuk Köyü’ndeki, 1200 metrekare büyüklüğünde çocuk oyun alanları ve yaklaşık 11 bin metrekarelik yeşil alanda iyileştirmeler yaptık.
ATA 2 ZÜBEYDE HANIM DURAĞININ YERİ DEĞİŞMELİ

Ata 2 site yönetimi ve mahalle muhtarımız Zekiye Hoca nın gündeme getirmesine rağmen ATA 2 Zübeyde Hanım durağı yıllar içinde ATA 2 den uzaklaştıkça uzaklaştı
KIZKULESİ ART GALLERY ÜSKÜDAR DA AÇILDI

Üsküdar merkezde Hakimiyeti Milliye Caddesinde bulunan Kançal iş merkezinin birinci katında 10 Ocak günü Kızkulesi Art Galeri açıldı.
Kamuda Dijital Tebligat dönemi Her vatandaşa zorunlu adres geliyor

Bu öneri yasalaştığında zarflara evlere ve muhtarlıklara gelen tebligatlar tarihe karışacak, her tebligat e posta ile ve mesajla gelecek. Çok geç kalmış bir yasa bu umarız hızla gerçekleşir.
GERÇEK EMEKLİ SAYISI 12.239.971 KİŞİ

Özgür Erdursun, 17 milyon olarak ifade edilen emekli sayısının aslında gerçeği yansıtmadığını belirterek gerçek rakamları açıkladı.




