Çengelköy Lisesi 8.Yıl Mezunlarını Törenle Uğurladı.

Çengelköy Lisesi 8.Yıl Mezunlarını Törenle Uğurladı.

Tarih 08 Haziran 2011, 15:11 YazdırBu haberi yazdır

6 Haziran günü Çengelköy Lisesi mezunları için bir tören düzenlendi.

Çengelköy Lisesi 8.Yıl Mezunlarını Törenle Uğurladı.

Programın sunuculuğunu okulumuzun sevilen öğretmenleri Bayram Eker ve Birsen erol yaptılar. Tören alanına kırmızı halı üzerinde yürüyerek geçen mezun öğrencilerin gözlerinde ki sevinç görülmeye değerdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını takiben okul Müdürü bir konuşma yaptı “Okulumuzda 8. Mezuniyet törenini yapıyoruz.

Öğrencilerimiz üzerinde önce ailenin sonra da öğretmenlerin önemli emekleri var . Bundan sonra  seçeceğiniz meslek dalında ve yaşamınızda başarılar diliyorum. Bende okula geleli 1 yıl oldu ama sizlerle mezun oldum sayın beni de “ dedi.

Ardından Üsküdar Milli eğitim Müdürü İlyas Tekin “Yuvanızdan uçuyorsunuz hepinize Üniversite sınavlarında başarılar diliyorum Allah tüm yaşamınızda yanınızda olsun başarılar sizlerle olsun. İki hafta sonra sınava gireceksiniz. Okulunuzun iyi bir okul olduğunu biliyorum başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

2010-2011 Eğitim dönemi okul başkanı Ecem Sezen eğitim dönemini değerlendiren bir konuşma yaptı. Ardından halk oyunları grubu Karadeniz yöresinden oyunlar sundu. Okulun Hafif müzik grubu da sevilen şarkılarla mezunları coşturdu.gençler hep beraber eğlendiler.

Yıllardır türlü türlü başarılarının haberlerini yaptığımız Çengelköy Lisesinin mezunlarına yaşamlarında başarılar mutluluklar diliyoruz.
Bu haber 752 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER