
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Esra EROL’dan anlamlı bir girişim, “Çocuklar Kaybolmasın Platformu”nu hayata geçiriyor. Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
Esra EROL “Aile içerisinde yaşanan olumsuz olayların kurtuluşu için elimizden geleni yapmaya hazırız. Evladını bataklıktan çıkarmaya çalışan anneler, babalara platformum açıktır. Çocuğunu kurtarmak isteyen annelerin platformu olacak ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNU” kurduğunu açıkladı.
Esra EROL öncü olduğu “Çocuklar Kaybolmasın Platformu” nun ciddi bir şekilde temellerini atarken, gerçeklikten uzak bir şekilde platformun art niyetli kişilerce deforme edilmesini önlemek amacı ile fikri mülkiyet girişimlerini, yakın zamanda kaybettiğimiz Çengelköy’lü Erkan GÜRSOY’un oğlu, Özgür GÜRSOY’un kurucu ortağı olduğu Anlam Patent Ofisi ile başlatmıştır. Marka sahibinin tekliği ilkesi, bir markaya güvenerek işlem yapan/destek veren üçüncü kişilerin haklarını koruma altına almakta olduğundan Çocuklar Kaybolmasın Platformu’nun güvende olabilmesi için Marka Tescil işlemleri resmi patent ofisi olan Anlam Patent ile kayıt altına alınmıştır.
ESRA EROL: "ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNU KURUYORUM. AİLE İÇERİSİNDE YAŞANAN OLUMSUZ OLAYLARIN KURTULUŞU İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ. EVLADINI BATAKLIKTAN ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ANNELER, BABALARA PLATFORMUM AÇIKTIR. ÇOCUĞUNU KURTARMAK İSTEYEN ANNELERİN PLATFORMU OLACAK!"
WHATSAPP İHBAR HATTIMIZ 0 545 746 25 25
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.





