
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNA ÇENGELKÖYDEN DESTEK
Esra EROL’dan anlamlı bir girişim, “Çocuklar Kaybolmasın Platformu”nu hayata geçiriyor. Çocuklar Kaybolmasın Platformu Çengelköy’lü Özgür GÜRSOY’un kurucusu olduğu (resmi) Anlam Patent Ofisi ile tescil ediliyor.
Esra EROL “Aile içerisinde yaşanan olumsuz olayların kurtuluşu için elimizden geleni yapmaya hazırız. Evladını bataklıktan çıkarmaya çalışan anneler, babalara platformum açıktır. Çocuğunu kurtarmak isteyen annelerin platformu olacak ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNU” kurduğunu açıkladı.
Esra EROL öncü olduğu “Çocuklar Kaybolmasın Platformu” nun ciddi bir şekilde temellerini atarken, gerçeklikten uzak bir şekilde platformun art niyetli kişilerce deforme edilmesini önlemek amacı ile fikri mülkiyet girişimlerini, yakın zamanda kaybettiğimiz Çengelköy’lü Erkan GÜRSOY’un oğlu, Özgür GÜRSOY’un kurucu ortağı olduğu Anlam Patent Ofisi ile başlatmıştır. Marka sahibinin tekliği ilkesi, bir markaya güvenerek işlem yapan/destek veren üçüncü kişilerin haklarını koruma altına almakta olduğundan Çocuklar Kaybolmasın Platformu’nun güvende olabilmesi için Marka Tescil işlemleri resmi patent ofisi olan Anlam Patent ile kayıt altına alınmıştır.
ESRA EROL: "ÇOCUKLAR KAYBOLMASIN PLATFORMUNU KURUYORUM. AİLE İÇERİSİNDE YAŞANAN OLUMSUZ OLAYLARIN KURTULUŞU İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ. EVLADINI BATAKLIKTAN ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ANNELER, BABALARA PLATFORMUM AÇIKTIR. ÇOCUĞUNU KURTARMAK İSTEYEN ANNELERİN PLATFORMU OLACAK!"
WHATSAPP İHBAR HATTIMIZ 0 545 746 25 25
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı



