Saadet Üsküdar İlçe Başkanlığı’ndan Kahvaltılı İstişare Toplantısı

Saadet Üsküdar İlçe Başkanlığı’ndan Kahvaltılı İstişare Toplantısı

Tarih 22 Ekim 2024, 12:58 YazdırBu haberi yazdır

Saadet Üsküdar İlçe Başkanlığı, Cemile Ketenci Gemisi'nde geniş katılımlı bir kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi.

Saadet Üsküdar İlçe Başkanlığı’ndan Kahvaltılı İstişare Toplantısı

 

Saadet Üsküdar İlçe Başkanlığı, Cemile Ketenci Gemisi'nde geniş katılımlı bir kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya 13 mahalle muhtarı, TEMAD Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Naim Bahar, Gençlik Kolları İl Başkanı Fatih Türkmen, Gençlik Kolları Genel Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mesut Doğan, yerel basın temsilcileri ve partililer katıldı.

 

Üsküdar'ın sorunlarının dile getirildiği toplantıda, mahalle muhtarlarının katılımıyla mülkiyet sorunları ve kentsel dönüşüm konuları ön plana çıktı. Mahallelerde yaşanan sıkıntıların çözümü için fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Toplantıda söz alan Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mesut Doğan, gündemdeki önemli konulara değindi. Gazze’deki vahşet, kadına yönelik şiddet, çocuklara yönelik şiddet ve istismar gibi acı durumların yanı sıra hastanelerdeki bebek ölümlerine de dikkat çekti. Bu sorunların ülkemiz üzerindeki etkilerini vurgulayan Doğan, toplumsal duyarlılığın önemine işaret etti.

 

Katılımcılar, toplantı sonunda mahallelerinde yaşanan sorunların çözümüne yönelik ortak bir bilinç oluşturmanın gerekliliği konusunda fikir birliğine vardı. Saadet Üsküdar İlçe Başkanlığı, bu tür istişarelerin devam edeceğini duyurdu.

Bu haber 44 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER