
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE ANAHTAR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
Üsküdar Belediyesinin “Büyük Dönüşüm” sloganıyla başlattığı Kentsel Dönüşüm Projeleri neticesinde Yavuztürk Mahallesinde yapılan 73 daire hak sahiplerine teslim edildi.
YAVUZTÜRK MAHALLESİNDE ANAHTAR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
Üsküdar Belediyesinin “Büyük Dönüşüm” sloganıyla başlattığı Kentsel Dönüşüm Projeleri neticesinde Yavuztürk Mahallesinde yapılan 73 daire hak sahiplerine teslim edildi.
Anahtar teslim törenine, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program protokol konuşmalarıyla devam etti.
Programda metro müjdesi de veren Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar Belediyesi olarak bizim bütçemiz 5 milyar, büyükşehrin bütçesi 516 milyar. Bizden 100 kat daha fazla bütçeleri var, Üsküdar’da Yavuztürk’e bir çivi bile çakmadılar. Sosyal medya belediyeciliğine gelince mangalda kül bırakmıyorlar. Gerçeklerle yüzleşme zamanı geldi. 31 Mart’ta sayın Murat Kurum başkanımızla yeniden İstanbul diyoruz. Başkanımız geçtiğimiz günlerde 650 bin konut ve yarısı bizden kampanyası başlatacağım dedi. Bizde Üsküdar olarak bundan nasibimizi alacağız. Başkanım biz de sizin bu sözünüzden cesaret alarak Üsküdar’da 50 bin konut sözü verdik. Bu 50 bin konutun neredeyse üçte biri Yavuztürk Mahallesi’nde olacak. Bu daha başlangıç bunun devamı gelecek. Büyükşehir’e öyle bir başkan geliyor ki tam bir kentsel dönüşüm uzmanı.
Murat Kurum başkanımızla beraber İstanbul’un tüm ilçelerinde, Üsküdar’da, Yavuztürk’te durmak yok yola devam diyoruz. Sizlere vereceğim muhteşem bir müjde ile sözlerimi tamamlıyorum. Kim derdi ki Yavuztürk’e metro geliyor. Kim inandırdı?
Yavuztürk’e metro geliyor desek başkanım rüya mı gördünüz, hayal mı kuruyorsunuz? derdiler. Yavuztürk Mahallesi’ne metro geliyor. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Yavuztürk Mahallesi’nin depremlere hazır hale getirtileceğini belirten Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum ise, “Bundan önce nasıl çalıştıysak bundan sonra da Hilmi başkanımla el ele verip çalışacağız. Yavuztürk Mahallesi’ni depremlere hazır hale getireceğiz. Vatandaşlarımız bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız. Bir elimizle yarısı bizden kampanyasıyla buradaki evlerimizi dönüştürürken, diğer elimizle Yavuztürk Mahallesine metro getireceğiz. Bir elimizle gençlerimizin geleceğini inşa ederken, diğer elimizle Yavuztürk’ün geleceğini inşa edeceğiz. İş bilmez İBB yönetimi bu koca 5 yılda tüm İstanbul’da sadece 5 bin konut dönüştürebildi. Biz bakanlığımız döneminde sadece Üsküdar’da 15 bin konutu başkanımla ele verip dönüştürdük. Çamlıca tepesinde, Ferah Mahallesi’nde Üsküdar’ımızın her yerinde biz milletimizle beraber olduk” ifadelerini kullandı.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.



