
SELAHATTİN ÖZGÜR İYİ PARTİDEN MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY
Üsküdar’ın İmar Sevdalısı Kentsel Dönüşüm Uzmanı Selahattin Özgür İyi Partiden Meclis Üyesi adayı oldu.
SELAHATTİN ÖZGÜR İYİ PARTİDEN MECLİS ÜYELİĞİNE ADAY
Üsküdar’ın İmar Sevdalısı Kentsel Dönüşüm Uzmanı Selahattin Özgür İyi Partiden Meclis Üyesi adayı oldu.
İyi Parti Meclis Üyesi Adayı Selahattin Özgürü Tanıyalım 1965 Aksaray doğumlu evli İki Çocuk babası 1970 Yılında İstanbul Üsküdar Yavuztürk Mahallesine geldi ilk Okulu Ferah Mahallesi Gazi Mustafa Altıntaş İlkokulunu bitirdi.
Çocuk yaşta meslek hayatına atıldı oto tamirhanelerinde çalıştı askerliğini yaptıktan sonra kendi iş yerinde 40 yaşına kadar devam etti mesleğini bıraktıktan sonra gayrimenkul sektörüne başladı.
Emlak Gayrimenkul proje Geliştirme Kentsel Dönüşüm Çalışmalarını yürütürken Üsküdar’ın çürük ve çarpık yapılarından kurtulması İçin 2012 Yılında Özellikle Hisseli Büyük Parsellerde Burhaniye’den başlayıp Küplüce, Kirazlıtepe, Güzeltepe, Kuzguncuk, Çengelköy, Beylerbeyi, Ferah, Yavuztürk , Bahçelievler, Sultan Murat, Tufan, Küçüksu, Kandilli , Emek mahallesinde tam 10 Yıldır Mahalle Mahalle Sokak Sokak Parsel Parsel Dolaşarak imarı emsali İfrazı anlattım.
2016 Yılında Üsküdar İçin Dernek Kurduk Başkan Yardımcılığı yönetici olarak görev yaptım her zaman sonuca gitmek için doğruları anlattım. 2960 Sayılı Boğaz Yasasının değişmesi için çabalar harcadım. Bugün 2960 Sayılı yasaya Göre Öngörünüm , Gerigörünüm, Geri Gönüm etkilenme bölgesi olarak imar haklarımız Var. Buna göre çareler üretiyoruz üretmeliyiz. Hisseli parsellerin ifrazı için kanun, kararname, yönetmelikler olmalı diye yaptığım teklifler Hisseli parsellerin bölünmesi İçin bir kişinin müracaatı çürük bir binanın yeterli sebep sayılması önerim hayata geçti.
Bütün bu çalışmaların sahada uygulanması için en İYİ Başkan Adayı ile birlikte Üsküdar’ın kadim kaderini değiştirmek için Yola çıktım. Üsküdar’ın ilk sorunu Kentsel Dönüşüm İyi Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Sayın Ertaç Ergüven hocamızla çözüm olacağına inandığım için yola çıktım. İnanmak başarmaktır. Hiç bir makam mevki zenginlik kalıcı değildir. Asıl olan halka hizmettir. Bu güne kadar doğruları anlattım daima doğruları anlatmaya devam edeceğim. Önce Başkanımızı seçelim bende Başkanımızın yanında olacağım kontenjandan Meclis Adayıyım. Önceliğimiz seçilmek seçilmeden Kalemi Mührü elimize elmadan çözüm olmayacağını Saygıdeğer Üsküdarlı Kardeşlerim Bilmelidir. Ülkemiz deprem kuşağında bu bizim kaderimiz bununla kıyamete kadar yaşayacağız.
Çürük binalarda yaşamak kaderimiz değil Bir Oyunla Kaderini Sen belirleyeceksin? 31 Mart Seçimi Üsküdar İçin Hayırlı Olsun.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.





