
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİROL AYDIN ÜSKÜDAR’DA BASINLA BULUŞTU
İsraf sürüyor ancak kurumlar hiç bir önlem almaya yanaşmıyor.
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİROL AYDIN ÜSKÜDAR’DA BASINLA BULUŞTU
İstanbul 1. Bölge Milletvekili Birol Aydın, gazetecilere hitaben yaptığı hoş geldiniz konuşmasının ardından İstanbul'daki konut kiraları ve çarşı pazardaki fiyatların sürekli artışı üzerine, çalışan ücretli ve emekli kesimin bu kiralara, sürekli artan ürün etiketlerine yetişemediğini belirterek, emekli maaşlarının genel olarak, kök maaşın üzerine yapılan ekleme ile 7500 TL.'ye sabitlenmesini de eleştirerek, kemeri hep vatandaşın sıkmasını istiyor ve bekliyorlar.
israf sürüyor ancak kurumlar hiç bir önlem almaya yanaşmıyor.
Bu konuda hükümetin her hangi bir tasarrufunun olmadığı da görülüyor. Bu ekonomik sıkıntı sürecinde dahi yeni ve ekonomiyi zora sokacak projelerin konuşulması da yanlıştır.
Yapılan birçok proje esas olarak yanlıştır. Uygulama olarak ise tam olarak doğrudur. Otoyol ve tünel projeleri yanlış olmakla birlikte, uygulama olarak tam doğrudur. Uygulamanın dört dörtlük olması projenin doğru olduğunu göstermez. Yaklaşmakta olan yerel seçimlerle ilgili gazetecilerden gelen; geçtiğimiz dönemlerde muhalefet partisi yerel seçimleri çok az oy farkları ile kaybetti. Bu seçim döneminde muhalefet partisinin adayı ile mi yola çıkacaksınız, yoksa kendi adayınızı çıkararak mı yola devam edeceksiniz? Sorusu üzerine Aydın; parti olarak her yerde kendi adaylarımızı çıkararak yola devam etrme arzusundayız. Bunları konuşmak için şu an erken Aralık ayı sonuna kadar durum netleşir diye düşünüyorum diyerek yanıtladı.
Aydın; yerel basınla her fırsatta birlikte olmak istediklerini belirterek kahvaltı programına katılım gösteren gazeteciler teşekkür ettti. Program toplu olarak çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.
İstanbul Milletvekili Birol Aydın Üsküdar Basını ile Buluştu Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığında gerçekleşen kahvaltılı programa Üsküdar'da yayın yapan gazeteciler katılım gösterdi.
BOĞAZ TRAFİĞİ BEYKOZ METROSU İLE RAHATLAYACAK

Ümraniye’den başlayarak Kavacık üzerinden Beykoz’a ulaşacak metro hattının 17,49 kilometre uzunluğunda olması bekleniyor
Türkiye’nin güvenliği ve Türk milletinin iradesi, başkalarının kırmızı çizgileriyle belirlenemez.

TURAN DEVLETİ TEŞKİLATLARI İsrail konusunda yaptığı basın açıklaması gazetemizle de paylaşıldı. Biz de okurlarımızla paylaşıyoruz
Çengelköyspor Yeni Yönetimiyle Yeni Sezona Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Çengelköyspor, 2026-2027 sezonu öncesinde yeni yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve kulüp camiasını bir araya getiren sezon açılışını gerçekleştirdi.
YENİ PARTİ ÜSKÜDAR KURULDU İLÇE BAŞKANI BERK TÜTÜNCÜ OLDU

Yeni Parti nin kurulması sonrası il ve ilçe yönetimleri belli olmaya başladı. İstanbul da belli olan yönetimlerin bir tanesi de Üsküdar oldu.
ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ SİBEL TAN ÇETİNKAYA’YI SEÇTİ
Görevden uzaklaştırılan ve tutuklanan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın yerine seçilecek başkanvekili için yapılan oylamada CHP'nin adayı kazandı.
SAĞLIKLI BAŞLANGIÇ, MUTLU BİREY, SAĞLIKLI TOPLUM
Hayatın ilk anı, bir bebeğin dünyaya gözlerini açtığı o ilk saniye, geleceğin de inşa edilmeye başlandığı andır.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş gözaltına alındı

Operasyon, İstanbul Anadolu başsavcılığının Üsküdar Belediyesi’nde yapı ruhsatı ve iskan süreçlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında yapıldı.
SP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN ÇAKMAK “ Güçlü devlet; eleştiriden korkan değil, eleştiriden ders çıkaran devlettir.”
Basın özgürlüğü, yalnızca gazetecilerin değil; toplumun doğru bilgiye ulaşma hakkının ve adil bir yönetim anlayışının en temel teminatlarından biridir.
Pet Fellas Hayvanları Yeni Aileleriyle Buluşturuyor
Ücretsiz olarak hizmet veren platform, hayvan sahiplendirme sürecini daha düzenli ve ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı




