
ADD ÜSKÜDAR YEREL BASIN İLE BULUŞTU
Kısa adı ADD olan Atatürkçü Düşünce Derneği Üsküdar Şubesi, 17 Aralık sabahı dernek merkezinde Yerel Basın ile buluştu.
ADD ÜSKÜDAR YEREL BASIN İLE BULUŞTU
Kısa adı ADD olan Atatürkçü Düşünce Derneği Üsküdar Şubesi, 17 Aralık sabahı dernek merkezinde Yerel Basın ile buluştu.
“ADD Üsküdar Şubesi Başkanı Mezbure Keleş, yaptığı hoş geldiniz konuşmasında pandemi sürecinde ara verdiğimiz çalışmalarımıza devam edeceğiz, bu bağlamda yerel basınımızla bir araya gelerek hem tanışma hem de görüş alışverişinde bulunmayı istiyoruz. Davetimize katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Ayrıca geçen yıl 20 bu yıl 23 öğrenciye burs verip eğitimlerine destek olmaya çalıştık önümüzde ki yıllarda bunu artıracağız.”
Toplantı, ülke gündemine ve Üsküdar ölçeğindeki ana konu başlıkları üzerinde konuşulması, ADD'nin gelecek ile ilgili yürüteceği çalışmalar ve yerel basın ile ilişkilerin devamlılığı açısından verilen bilgilerin ardından alınan toplu fotoğraflar ile sona erdi.
5,5 MİLYON EMEKLİ KÖK MAAŞDA BULUŞTU
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca emeklinin maaşını etkileyen kök aylık gerçeğini açıkladı
SAADET PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ BİRAL AYDIN ÜSKÜDAR’DA YAPILAN TOPLANTIDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın Ekonomik Krizin Yanında Ahlak ve Adalet Krizi Yaşanıyor dedi.
İYİ PARTİ İL BAŞKANI ÜSKÜDARDAYDI

İyi Parti İstanbul İL Başkanı Yücel Coşkun 10 Haziran günü Üsküdar İlçe teşkilatını ziyaret etti beraber gündemi değerlendirdiler.
ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ÜSKÜDAR’DA ANILDI

9 yıl önce katledilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın İYİ parti Üsküdar ilçe Başkanlığı tarafından anıldı lokma hayrı düzenlendi. Vatandaşlar tarafından ilgi ile izlenen etkinlikte şehit öğretmen anıldı.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV




