
ALTINKÖY DÖNÜŞÜMDE GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR...
Son yıllarda genel kurullarında en önemli maddenin Kentsel Dönüşümün olduğu Altınköy Sitesi artık dönüm noktasında.
ALTINKÖY DÖNÜŞÜMDE GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR...
Son yıllarda genel kurullarında en önemli maddenin Kentsel Dönüşümün olduğu Altınköy Sitesi artık dönüm noktasında.
28.Kasım cumartesi günü Kral düğün salonunda Altınköy Kooperatifi Yönetim kurulu bir araya gelerek dönüşüm konusunda son gelinen noktayı ve gelişmeler hakkında bilgiler içeren bir video kaydı yaptırdı.
Yönetim kurulu inşaat şirketlerinden gelen büyük emekler sarf edilen değerli teklifleri tek tek disklerde birleştirdi bunları çoğalttı ve ortaklarına birer birer dağıtmaya başladı. Burada amaç genel kurul öncesi tüm ortakların etraflıca bilgilenmesi ve doğru kararı alabilmesi.
Ortaklar gelen teklifleri değerlendirecek ve yapılan ilk genel kurulda kentsel dönüşümde karar verecek ve gereken adımlar atılmaya başlanacak.
Bu amaçla Başkan Osman Uğur görüntü kaydında şöyle seslendi ;
SEVGİLİ ALTINKÖY’LÜ KOMŞULARIMIZ
Hepinizi Saygı ve sevgilerimizle selamlıyoruz.
Hepimizin beklediği esas önemli Konu Kentsel Dönüşüm sürecimiz:
Yönetim Kurulumuz Kentsel Dönüşüm Konusunda Muhtelif Müteahhit firmalarla görüşmeler gerçekleştirdi bunların içinden bizim Kentsel Dönüşüm İşimizi yapacak niteliklere sahip üç adet firma tespit edildi, bu firmaların üçüde bize teklif verdi, Yönetim Kurulu olarak sizlere vaadimiz, bu aday firmaları sizlerin karşısına çıkartmak onların Bizlere ne gibi bir teklif sunduğu, teminatları, kira yardımları, taşınma yardımları, inşaatların başlama ve bitiş süreleri, Dairelerimizin konumları, Sözleşme şartları ve daha birçok konuda bizleri aydınlatmalarını temin etmekti. Burada hemen belirtelim hiçbiri ile herhangi bir sözleşme imzalanmamış, Ön protokol dahi yapılmamıştır.
Bunun için 17 Ekim Cumartesi, 25 Ekim Pazar, 1.Kasım Pazar günleri saat 13.00 de olmak üzere üç hafta üst üste her hafta ayrı bir Müteahhit firma bizlere tekliflerini sunacaklardı , bizlerde onlara aklımıza gelen her soruyu soracaktık.Hatta Bu toplantılar İçin Her zaman Genel Kurullarımızı yaptığımız Kral Düğün salonu ile anlaşmamızı da yapmıştık. Ama maalesef Pandemi dolayısıyla Hükümet toplantıları iptal etti müteahhitfirmalar ile sizlerin yüzyüze görüşmelerini temin edemedik.
Üç değil iki müteahhit firma karşınıza çıkartabildik üçüncü Müteahhit firma içinde çok emek sarf ettik kimi Döviz kurlarındaki artışları bahane ederek kendisi çekildi kimi ise Sahte banka mektupları ile bizleri kandırmaya çalıştı biz de eledik.
Birazdan elinizdeki DVD lerde iki adet müteahhit firma Kentsel Dönüşüm sürecinde bizlere kendilerini anlatacaklar, bizlere neler vereceklerini anlatacaklar, Dikkatlice Defalarca seyredelim, inceleyelim, aklımıza yatmayan sorularınızı yönetim kurulumuza iletelim. Bizler sorularınızı Müteahhit firmalara ileteceğiz ve cevaplamalarını isteyeceğiz. Daha sonra pandemi süreci geçerde Eğer yapabilirsek 21 Şubat 2021 tarihinde Olağan genel kurulumuzu yapmayı planlıyoruz orada Hangi Müteahhit firma ile sözleşme yapmamız konusunda oylama yapacağız. Ve bizim hangi firma ile sözleşme yapacağımızı sizler belirleyeceksiniz.
Lütfen Önyargılarımızı bir tarafa bırakalım ve elinizdeki DVD leri dikkatle inceleyelim.
Dualarınızı Bizlerden eksik etmeyin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
YÖNETİM KURULU
Altınköy kooperatifinin geldiği bu noktada bu önemli konuda atacağı adımlarda başarılar diliyoruz, bu atacakları adımların çevremizdeki pek çok siteye örnek olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Yönetim kuruluna da kolaylıklar diliyoruz.
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE ÇAKMAKTAN AÇIKLAMALAR

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Harita Mühendisi Hüseyin Çakmak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
CHP İstanbul 39 İlçe Başkanı son gelişmeleri ile ilgili basın açıklaması yaptı

22 Mayıs günü İl binasında yapılan açıklama sonrası 23 mayıs akşamı Üsküdar da CHP İlçe Başkanı Berk Tütüncü
AK PARTİ ÜSKÜDAR MAHALLE TARAMALARI DEVAM EDİYOR

Ak Parti Üsküdar teşkilatı İlçe Başkanı Taha Sarıcaoğlu ve yönetici arkadaşları ile beraber sırayla Üsküdar ın mahallelerinde tarama çalışmaları yapıyor.
MİSİAD ÜSKÜDAR BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU’NDAN 19 MAYIS VURGUSU

Misiad (Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği) Üsküdar İlçe Başkanı Burhan Makıroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN ANNELERE 7.500 TL NAKİT DESTEK

Üsküdar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli bireyler ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN!

28 yıldır kanserle mücadelede öncü rol üstlenen LÖSEV
MHP ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞINA MUSTAFA GİDER ATANDI

BAŞKAN Üsküdar’dan Teknoloji ve Siyasete Uzanan Bir Başarı Hikayesi: Mustafa Gider Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığı dönemindeki vizyoner projeleriyle tanınan Mustafa Gider
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI SİNEM DEDETAŞ’IN ACI GÜNÜ, İBRAHİM SERHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın babası İbrahim Serhan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 66 yaşında yaşamını yitiren Serhan yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi görüyordu.
PEŞ PEŞE GELEN OKUL SALDIRILARI KOPYA DAVRANIŞ ALARMI!

Çocuk ve Ergen Psikoloğu Buse Başakgil: Olayların görünür olması risk altındaki bireylerde model alma ve ‘duyarsızlaşma’ etkisi yaratabiliyor
Üsküdar Belediye Başkanı Dedetaş'tan operasyona ilişkin açıklama: Hiçbir hizmet cezasız kalmıyor

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin düzenlenen operasyona ilişkin Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, göreve geldikten sonra imar ve yapı ruhsatı işlemleri kapsamında herhangi bir bağış ya da katkı talebinin kesin olarak yasaklandığını söyledi.




