Çengelköy Özel Örnek Okulları

Çengelköy Özel Örnek Okulları

Tarih 21 Ağustos 2010, 14:34 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy Bahçelievler Mahallesinde 4.Yılına giren Özel Çengelköy Örnek Oklullarını tanıyalım

Özel Çengelköy Örnek Koleji’nin kurucusu Tacettin Gökşen’e bir ziyaret yaparak aldığımız bilgileri Gazetemiz Boğaziçi Çengelköy’de okuyucularımızla paylaşmak istedik.İlköğretim ve anaokulu olarak eğitim hizmeti veren Özel Çengelköy Örnek Kolejinde 13 derslikte 20 öğretmenle İngilizce ağırlıklı eğitim verilmektir.2010-2011eğitim dönemi olarak 4. Eğitim yılını yaşayan okulumuzda ev sıcaklığında eğitim çalışmalarımız devam ediyor.

Örnek Koleji 40 yıllık Eğitim-Öğretim deneyiminin son halkasıdır. 1972 Yılında Gök-Dil Kurslarıyla başladığımız ve 1987'de Gökdil Koleji ile sürdürdüğümüz Eğitim hayatına Örnek Koleji ile devam edeceğiz. Bünyesindeki İlköğretim okulu ve Anaokulu ile Butik Okul konseptine uygun olarak hazırlanan okulumuzda çok özel, çok farklı eğitim vereceğiz.

Öğrencilerimizin iyi bir eğitimle okul başarılarını arttırmak, iyi bir liseye, koleje girmeleriniz sağlamak, İngilizce eğitiminde başarılı kılmak hedefimiz olacaktır. Kurduğumuz bu okulda öğrencilerimizi modern, pozitif, çağa uygun bilgilerle donatabilirsek, Atatürk İlke ve İnkilaplarını savunan gençler yetiştirebilirsek bundan mutluluk duyarız diyerek okulumuz hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenleri haer zaman okulumuza bekliyoruz dedi.
Bu haber 1041 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER