Darbeci Yapının Anayasadan Tasfiyesi İçin evet

Darbeci Yapının Anayasadan Tasfiyesi İçin evet

Tarih 14 Ağustos 2010, 12:21 YazdırBu haberi yazdır

13.Ağustos.2010 akşamı Ak Parti Üsküdar ilçe Yönetimi Üsküdarın yerel Basın temsilcilerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Darbeci Yapının Anayasadan Tasfiyesi İçin “EVET”.

13.Ağustos.2010 akşamı Ak Parti Üsküdar ilçe Yönetimi Üsküdar’ın yerel Basın  temsilcilerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.Üsküdar İlçe yönetiminin basın yayın sorumlusu Tark Şebik’in çağrısına uyan basın mensupları .Ak Parti Üsküdar  ilçe Başkanı Zekeriya Erdim’in Çamlıca’da Beyce Restoran da yapılan iftar yemeğine konuk oldular.Çok güzel yemekler  eşliğinde yapılan iftar sonrası basın mensuplarına hoş geldiniz diyen Tarık Şebik sözü İlçe Başkanı Zekeriye Erdim’e verdi.

Zekeriya Bey “Basınla sık sık bir araya geldiklerini ancak ramazan da iftar da bir araya gelmelerinin daha anlamlı olduğunu hatırlattıktan sonra karşılıklı ilişkilerde misafirliğin önemine dair  bir dostluk öyküsü anlattı.Bizler gönüllü kamu hizmeti yapıyoruz sizlerde yapılanları vatandaşlara duyuruyorsunuz.Basınla ilişkimizin hep iyi olmasını isteriz.

Önümüzde duran anayasa değişikliği bir parti projesi değildir.1982 den beri en kapsamlı değişiklik paketi budur.Bu Anayasa değişiklik paketi özgürleşme sivilleştirme ve demokratik yaşamın kalitesinin artmasına yönelik bir çalışmadır.Türkiye’nin gücünü artıracak bir projedir çoğulcu demokrasi açısından referandum buna hizmet edecektir.Darbeci militarist yapının Anayasa dan tasfiye edecek bir girişim olduğu için “EVET” anlamında çalışıyoruz.Topluma bu mesajları götürmeye gayret ediyoruz.Bu değişiklikleri yeterli değil ama önemli buluyoruz. “dedi.

Ondan sonra basın mensuplarının da söz almasıyla karşılıklı görüş alışverişi geç saatlere kadar sürdü.Katılanlar ve biz Boğaziçi Çengelköy gazetesi olarak vatandaşın bu tarih itibariyle değişikliklerin içeriğini pek bilmediklerini vatandaşın bizlerden bilgi almak istediklerini belirttik.Sandığa giderken hangi tarafın vatandaşa konuyu daha iyi anlatırsa sonucun ona göre şekilleneceğini belirttik.
Bu haber 1009 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER