Çengelköy Spor 5'nci Kâtibim Futbol Turnuvasında

Çengelköy Spor 5'nci Kâtibim Futbol Turnuvasında

Tarih 22 Temmuz 2010, 17:57 YazdırBu haberi yazdır

Üsküdar Amatör Futbol Takımlarını Katibim Turnuvasında İzleme Fırsatımız oldu.İlk maç Çengelköy ile Valide Tayfun arasındaydı.

21.Temmuz’da yapılan Çengelköy-Valide Tayfun maçıyla Katibim turnuvası Haydarpaşa da buluna Üsküdar Anadolu’nun toprak sahasında start aldı.

İlk maç başlamadan önce Üsküdar Belediye Başkanı adına Meclis Üyesi Aydın Altıntaş katılan takımlara başarılar diledi ve takımlara futbol topu hediye etti.Çengelköyspor’un başında Aydın hoca ve yardımcısı İbrahim hoca vardı.Çengelköy takımı sahaya altyapı ağırlıklı olarak çıktı.Takıma yeni katılan futbolcuların denenmesi fırsatı yakalayan teknik ekip önümüzde ki sezon da görev alacak genç oyuncuları da deneme şansı buldu.Çengelköyspor ve Valide Tayfun maça yaz aylarının ortasında olmamıza rağmen çok istekli başladılar.İlk devre Çengelköy’ün baskılı oyunu sayesinde 1-0 önde bitti ancak ikinci yarıda basit bir hata ile yenilen bir golün ardından bariz bir ofsayt gölü daha yenince maç Çengelköy’ün 2-1 mağlubiyeti ile sona erdi..

Çengelköy geçen yıldan başarılı pek çok topçusunu daha üst klasmanlarda oynayan takımlara kaptırdı.Önümüzde ki günlerde yeni transfer yapılarak mı yoksa altyapıya dayanarak mı Süper Amatör de mücadele edeceğimizi göreceğiz.Bu günlerde Çengelköyspor çevrelerinde ve yönetimde iki farklı görüş tartışılıyor..

21.Ağustos da Lig maçlarımız başlayacak umarız o güne kadar aydın Hoca yönetiminde takımımız hazır olur ve yeni başarılara yelken açar.

Maç başlamadan önce 22. Uluslararası Kâtibim Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında bu yıl beşincisi düzenlenen Üsküdar Belediyesi Geleneksel Futbol Turnuvası, 21 Temmuz ile 8 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Üsküdar'daki amatör spor kulüplerinden oluşan 7 takımın katılımıyla eleminasyon şeklinde yapılacak maçlar sonunda şampiyon olacak takım 10 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak. Turnuvada ikinci olacak takım 8 bin TL ödül kazanırken turnuvaya katılan tüm takımlara 5'er bin TL katılım ücreti ödenecek..

Üsküdar Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bağlarbaşı, Çamlıca, Çengelköy, Sultantepe ve Özkaracaahmet Spor Kulüpleri ile 1'nci Amatör Lig'de mücadele eden Kirazlıtepe ve Valide Tayfun Spor Kulüplerinin katılacağı turnuvada ilk turda Bağlarbaşı Spor Kulübü çekilen kura sonucu ilk turu bay geçecek.

Haydarpaşa toprak sahasında gerçekleştirilecek olan turnuvanın yarı final maçları 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Final maçı 8 Ağustos Pazar günü saat 18.30'da yapılacak. Geçen yıl 4'ncüsü düzenlenen turnuvada şampiyonluğu Sultantepe kazanmıştı.

Turnuva Fikstürü:
1'nci maç: Bağlarbaşı bay
2'nci maç: 21 Temmuz Çarşamba 18:30 Çengelköy - Valide Tayfun
3'nci maç: 22 Temmuz Perşembe 18:30 Sultantepe - Kirazlıtepe
4'nci maç: 23 Temmuz Cuma 18:30 Özkaracaahmet - Çamlıca

Yarı Final:
5'nci maç: 31 Temmuz Cumartesi 18:30 Bağlarbaşı - 3'ncü maç galibi
6'nci maç: 01 Ağustos Pazar 18:30 2'nci maç galibi - 4'ncü maç galibi

Final maçı:
5'nci maç ve 6'ncı maç galibi..
Bu haber 1198 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER