Özel Çengelköy Sürücü Kursu Açıldı

Özel Çengelköy Sürücü Kursu Açıldı

Tarih 02 Haziran 2010, 21:06 YazdırBu haberi yazdır

Mayıs ayında Faaliyete Başlayan Özel Çengelköy Sürücü Kursu kayıtlara başladı.

Şirin beldemizde eksikliği hissedilen bir hizmet birimi daha açıldı: ÖZEL ÇENGELKÖY MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ KURSU Eski NATO yolu (Yıldırım Beyazıt Caddesi) nda açılan Çengelköy Sürücü 07.06.2010 tarihinden itibaren eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayacak olan kurumun B sınıfı (Otomobil sürücü Belgesi) ve A2 sınıfı (Motosiklet)programıyla faaliyete başladığı daha sonra E sınıfı(Otobüs) programını da açacağı edinilen bilgiler arasındadır.

Deneyimli eğitim öğretim kadrosuyla hizmet verecek olan Çengelköy Sürücü kursu Son hızıyla kayıt yapmaya devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre:

Trafik ve Çevre Bilgisi, Motor ve Araç Tekniği ve İlk yardım dersleri bir tür laboratuar ortamına benzeyen, dersin Adını taşıyan DERSLİKLERDE teorik olarak okutulacak Kurumda Direksiyon eğitimi dersi pratik olarak (uygulamalı) gerçekleştirilecektir. Trafiğe açık alanda yapılacak olan uygulamalı çalışmalar teorik derslerin üzerine ustalık edindirmek bilgiyi kültüre ve beceriye dönüştürmek amacını taşıyarak endişesiz bir sürüş yapma imkânı sağlamaya yönelik çalışmalar bütününden oluşacaktır.

Bu uygulamalarda hem tüme varım hem de tümden gelim metotlarından yararlanılacaktır.

Özel Çengelköy Motorlu Taşıt Sürücüleri kursunun Çengelköylüler için iyilik ve güzelliklere vesile olacağını umuyor Çengelköy Sürücü Kursu’na Boğaziçi Çengelköy Gazetesi olarak en üstün başarılar diliyoruz.

İletişim: Özel Çengelköy Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu
Prof. Dr. Beynun Akyavaş CD. No: 43-2/E ?Çengelköy/Üsküdar
Telefon: 308 93 53
pbx: 308 93 90
Bu haber 1355 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER