Altınköy kooperatifi genel kurulunu yaptı...

Altınköy kooperatifi genel kurulunu yaptı...

Tarih 17 Nisan 2010, 11:37 YazdırBu haberi yazdır

Nisan 2020 da kral düğün salonunda genel kurul yapıldı...

Altınköy-2 Kooperatifi genel kurulunu yaptı?

21.Mart.2010 da Kral düğün salonunda gerekli çoğunluğun sağlanmasını takiben başladı. Açılışı ve selamlama konuşmasını Başkan Osman Uğur yaptı. Ardından sanayi ticaret il temsilciliğinden gelen temsilci genel kurul işleyişi hakkında bilgi verdi.Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra divan başkanlığı seçimi yapıldı. Divan başkanlığına Mevlut Alay ve ekibi seçildi. Başkanlık divanı tutanakları imzalama yetkisini katılımcı ortaklardan oybirliği ile aldı. Kooperatif yönetiminin 2009 yılı faaliyet raporu okundu ardından mali raporlar okundu denetleme raporu denetim tarafından okundu. Faaliyetler hakkında ve gider kalemleri hakkında ortaklar fikirlerini söylediler. Ardından yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildiler. 2010 yılı tahmini bütçesi ortaklara okundu fikirleri alındı ve kabul edildi.

Yönetim ve denetim kurulları seçimine geçildi tek liste oylandı katılanların oybirliği ile liste seçimi kazandı. ve denetim kurulları seçimine geçildi tek liste oylandı katılanların oybirliği ile liste seçimi kazandı.

Yönetim kurulu; Osman Uğur, Mesut Şahin,Ahmet Ceylan,Muammer Baş ve Esma Çetinkaya dan oluştu.Önümüzdeki dönem görev alan yönetim kuruluna başarılar dileriz.
Bu haber 1422 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER