Anafen Çengelköy'de

Anafen Çengelköy'de

Tarih 27 Mayıs 2010, 12:12 YazdırBu haberi yazdır

Özel Anafen Koleji Artık Çengelköy'de Hizmet verecek...

13 yıldır İstanbul Anadolu yakasında kaliteli eğitim hizmetleri veren Anafen Okulları, 2010 – 2011 Eğitim yılında, yeni ilköğretim ve anaokulunu Üsküdar Çengelköy’de açıyor.


Nato yolu üzerinde, Bahçelievler Mahallesi, Trafo sokakta bulunan yeni okul binası 380 kişilik kapasiteye sahip olacak. Okul yönetim kurulundan yetkililerle yaptığımız görüşmede, Üsküdar’dan Beykoz’a kadar ki çevreden çok talep aldıklarını, önümüzdeki yıl bu çevreye hitap eden Anafen kalitesinde bir okul açmanın heyecanı içinde oldukları ifade ettiler. Tüm sınıflara ön kayıtla öğrenci alımının başladığını söyleyen yetkililer, 16 sınıf ile butik okul standartlarında eğitim verileceğini ifade ettiler.

Okulun; Kapalı Spor Salonu, Jimnastik Salonu, Basketbol, Futbol, Voleybol Sahaları gibi birçok Spor alanının yanında, Konferans Salonu, Gösteri Alanı, Çocuk Parkları, Fen Laboratuarı, Bilgisayar Laboratuarı, Teknoloji Tasarım Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Müzik odası gibi imkânları bulunmaktadır. 

 
16 sınıfın tamamında akıllı tahta sistemi ile eğitim verileceğini ifade eden yetkililer hepsinden önemlisi öğrencisiyle birebir ilgilenen, öğretmenliği iş olarak değil hayat tarzı olarak benimsemiş öğrencisine sevgiyle bakan bir eğitim kadrosuyla hizmet verileceğini söylediler.

 

Eğitimde veli ile birlikte hareket etmenin çok önemli olduğunu bunun için öğrencinin haftalık durumunu ayrıntılı olarak gösteren haftalık karne sistemi  “Anakarnem”  ile öğrencinin hem evde hem okulda takip edildiği ifade edildi. Etüt Çalışmalarının da buna bağlı olarak yapıldığı, deneme sınavlarının sonucuna göre her öğrencinin ihtiyacı olan dersten “Ofis Etüt Sistemi” etüt aldığı ifade edildi.

Bunların sonucunda da birçok alanda başarının geldiği söylendi. Başarılarına örnek vermelerini istediğimizde; TÜBİTAK Matematik Olimpiyatlarında 9 Altın, 13 Gümüş, 11 Bronz Madalya kazanıldığı, 2008 – 2009 eğitim yılında SBS, ÖSS, Müzik, Spor, Sanat Bilgisayar gibi farklı branşlarda; 51 Altın, 40 Gümüş, 55 Bronz Madalya kazanıldığını ifade ettiler.Biz de yeni okulun hayırlı olmasını ve ülkemize daha da başarılı öğrenciler yetiştirmelerini diliyoruz.
Çengelköy Bahçelievler Mahalle Muhtarlık Binasının Bir arkasındaki Sokakta bulunan okul için
irtibat Tel:612 82 92    462 20 47
 
Bu haber 1503 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER