ÇENGELKÖY SPOR - BEYLERBEYİSPOR   SONUÇ 4-2

ÇENGELKÖY SPOR - BEYLERBEYİSPOR SONUÇ 4-2

Tarih 18 Kasım 2021, 12:33 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy spor ile Beylerbeyi 14.Kasım Pazar günü saat 10.30 da beylerbeyi stadında karşı karşıya geldi sonuç 4-2 Çengelköyspor ve taraftarı galibiyet sevinci ile stattan ayrıldı.

ÇENGELKÖY SPOR - BEYLERBEYİSPOR   SONUÇ 4-2

 

 

Çengelköy spor ile Beylerbeyi 14.Kasım Pazar günü saat 10.30 da beylerbeyi stadında karşı karşıya geldi sonuç 4-2 Çengelköyspor ve taraftarı  galibiyet sevinci ile stattan ayrıldı.

Beylerbeyi nin bir A takımı süper amatör de diğer A takımı ise bölgesel amatörde mücadele ediyor, komşumuz Beylerbeyi ile Çengelköy sporun maçını izlemek bize keyif verdi. Keşke şu stat sorunu erken sonuçlansaydı da 3. Ligde karşı karşıya gelebildeydik.

 

Maçın daha başlarında Beylerbeyi oyuncusu Serhat Bülbül 2. Dakikada golü atınca maçın bol gollü olacağı anlaşıldı. Çengelköy pes etmedi etkili ataklar geliştirdi çaba sonuç getirdi önce beraberlik sonra öne geçen golleri Çengelköy adına 22. ve 30. Dakikalarda Selahattin Aydın kaydetti. Güveni gelen Çengelköyspor daha da bastırdı.

 

Yapılan oyuncu değişikliklerinde Çengelköy ataklarını sağlı sollu artırdı ve Mahsun Kılıç iki gole daha imza attı ve sonucu 4-2 ye getirdi.

Teknik sorumlumuz Metin Ersan hocamızı yardımcılarını ve oyuncularımızı kutluyoruz birlikte oynaya oynaya antrenman yapa yapa daha iyi bir pozisyona gelebilecek takımımızı sezon sonunda grup birincisi görmeyi umuyoruz. Seneye Bölgesel Amatör lige çıkmamız işten bile değil şu anda bakınca öyle görünüyor.

 

İki galibiyet ve bir beraberlik ile 7 puana ulaşan Çengelköyspor oyuncuları bu istek ve azim ile gerçek amatör ruhu yaşatmaya ve taraftarı sevindirmeye devam edecek gibi görünüyor. Metin hocanın kenardan sürekli yerinde uyarıları ve takıma getirdiği disiplin gelecek başarının ipuçlarını veriyor.

 

Yönetim kurulunun birlikteliği A takım ve alt yapı takımlarımıza galibiyetler ve başarıların önünü açıyor bu yıl kulübe el atan ve sahip çıkan tüm Çengelköylülere teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

 

Pek çok kulübün bu yıl takım bile çıkaramadığını liglere katılmaya ara verdiklerini düşünecek olursak bu yıl Çengelköy spor her şeye sıfırdan başladı ve mücadeleye devam ediyor olması bizi sevindiriyor.

 

Hem Çengelköy’e hem de Beylerbeyi’ne sağlıklı ve başarılı biz futbol sezonu diliyoruz.

 

 

www.cengelkoygazetesi.com    https://twitter.com/home 

 

Maç kadrosu İLK 11

1

SAMET YILDIRIM

2

YUSUF FETVACI

3

AHMET EMİN İLME

4

FUAT ATEŞ

5

CEM ALİ YILMAZ

6

EMRAH KARABUL

7

SELAHATTİN AYDIN

  

8

SERDAR DANYILDIZ

9

MAHSUN KILIÇ

  

10

ZİYA GÜNAY

11

YUSUF BİNGÖL

YEDEKLER

12

EMRE CAN KILINÇ

13

HAKAN ULUTAŞ

16

OĞUZ ALP ABALI

15

BERK DELİÇ

14

METİN AKIN ÇEVİKKAN

17

MUHAMMET ERTAŞ

18

KEREM ERSAN

19

SEMİH KOÇ

20

BERKAY BUĞRA GÜNEŞ

21

YUSUF ÇİÇEK

TEKNİK KADRO

YÖNETİCİ


METİN KARADAĞ

TEKNİK SORUMLU


METİN ERSAN

ANTRENÖR


MUSA DEVRİM

KALECİ ANTRENÖRÜ


MURAT ÇİFTLİK

 

Bu haber 604 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER