ATA 2 GENEL KURULU YAPILDI...

ATA 2 GENEL KURULU YAPILDI...

Tarih 18 Kasım 2021, 11:27 YazdırBu haberi yazdır

7 Kasım günü Tasfiye halinde Ata 2 yapı kooperatifi genel kurulu 2019 ve 2020 genel kurulları bileşik olarak yapıldı.

ATA 2 GENEL KURULU YAPILDI...


7 Kasım günü Tasfiye halinde Ata 2 yapı kooperatifi genel kurulu 2019 ve 2020 genel kurulları bileşik olarak yapıldı.


Salgın şartlarına göre 700 ü aşkın bir katılımla toplantı açıldı ve iki yıla ait faaliyet raporları ve denetim raporları okundu. Maddeler görüşlere açıldı değerlendirmeler yapıldı ve yönetim denetim kurulları çoğunlukla ibra edildiler.


Gündeminde seçim olan genel kurula iki liste katıldı var olan yönetimin listesi Ahmet Gülaydın Halide Altınsaban Ali Erdoğan büyük oy farkı ile kazandı. 


 

 

Ata 2 Yönetim Kurulu adına Başkan Ahmet Gülaydın gazetemize şu açıklamada bulundu.

Kooperatifimizin 2019 ve 2020 yıllarına ait olağan genel kurul toplantısı 07.11.2021 tarihinde, Pazar günü, 386 ortağımızın asaleten, 333  ortağımızın da vekâleten olmak üzere toplam 719 ortağımızın iştiraki ile gerçekleştirilmiştir.

 

Öncelikle zaman ayırarak genel kurulumuza iştirak eden ve kooperatifimiz için alınan kararlara katkı sağlayan siz ortaklarımıza Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

 

Kooperatifler mevzuatına göre; genel kurul kararlarının ortaklara duyurulma zorunluluğu olmamakla birlikte, bazı ortaklarımızın mazeretleri nedeniyle genel kurula iştirak edemedikleri, iştirak eden ortaklarımızın ise, alınan kararları tekrar hatırlamaları hususları göz önünde tutularak, genel kurulumuzda alınan kararların ortaklarımıza duyurulması yönetim kurulumuzca uygun görülmüştür.

 

2019 ve 2020 yıllarına ait yönetim kurulu yıllık çalışma raporları, denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir-gider farkı hesapları okunduktan sonra müzakereye açılmış ve müzakereyi müteakip raporlar oy çokluğu ile kabul edilmiştir.

08/09/2020 tarihli yazımızda Tazminat ödemeleri için talep edilen 400TL avans bütçesi genel kurulda onaylanmıştır. Henüz ödemesini yapmamış üyelerimizin bu ödemeyi 31/01/2022 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

Yönetim ve Denetim kuruluna mevcut Yönetim ve Denetim kurulu tekrar seçilmiştir. (Yönetim Kurulu sayısı 3’e düşürülmüştür)

Yönetim kurulumuza göstermiş olduğunuz güvenden dolayı hepinize teşekkür eder, genel kurulumuza iştirak eden ve etmeyen bütün ortaklarımıza saygılarımızı sunarız.

Artık tasfiye sürecine başlayan ATA 2 de yönetim kurulu aynı zamanda tasfiye işlerini de yürütmektedir. Kendilerine Çengelköy gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

www.cengelkoygazetesi.com   https://twitter.com/home 

                                                                                                          

Bu haber 350 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER