ÇENGELKÖY MASTERLAR EMİN ADIMLARLA HEDEFİNE İLERLİYOR...

ÇENGELKÖY MASTERLAR EMİN ADIMLARLA HEDEFİNE İLERLİYOR...

Tarih 15 Kasım 2021, 18:57 YazdırBu haberi yazdır

Semtimizi temsil eden ÇENGELKÖY MASTERLAR Dördüncü maçından sonra 2 Galibiyet, 1 Beraberlik ve 1 Mağlubiyetle sıralamada 2. Sırada yer alıyor.

ÇENGELKÖY MASTERLAR EMİN ADIMLARLA HEDEFİNE İLERLİYOR...


 

İstanbul Veteran Futbol Ligi tarafından organize edilen ve adına elim kazada kaybettğimiz GÜRKAN HELVACIOĞLU’nun da adının verildiği Master Ligi 16 Ekim 2021 Günü başlamıştı. Grupta semtimizi temsil eden ÇENGELKÖY MASTERLAR Dördüncü maçından sonra 2 Galibiyet, 1 Beraberlik ve 1 Mağlubiyetle sıralamada 2. Sırada yer alıyor.  

Ligdeki ilk maçına Şile deplasmanında çıkan ÇENGELKÖY MASTERLAR takımımız, baştan sona üstün bir oyun ortaya koyduğu maçı Erdem Beşler, Özay Özütok ve Murat Kesim’in golleriyle 3-0 kazanarak lige süper bir başlangıç yaptı.  


Ekibimiz, ikinci maçında, bu sezon ev sahibi olarak maçlarını oynayacağı Beylerbeyi Stadı’nda Beykoz Masterlar takımını ağırladı. Özay Özütok ve Murat Kesim’in ikişer gol attığı maçı takımımız en tecrübeli isimlerinden olan Zafer Ardıhan ve Serdar Yılmaz’ın da golleriyle 6-4 kazanarak kendi saha ve seyircisi önünde gövde gösterisi yaptı. 


Ligin üçüncü haftasında rakip bu sefer semtimizin diğer takımı olan Kirazlıtepe Masterlar takımı idi. Maçtan önce elim kazada kaybettiğimiz Gürkan Helvacıoğlu, Engin Karahisar ve Muammer Özkaya için iki takım dua etti. Dostluk ve kardeşlik havasında geçen maçta hakemin şaşırtıcı kararlarıyla maça ve skora etki etmesi takımı ve teknik yönetimi şaşırttı. Buna rağmen oyunda ciddiyetini bozmadan mücadelesini sürdüren Çengelköy Masterlar takımının çabası maçı kazanmaya yeterli olmadı ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldık. Maçta takımımızın gollerini Nedim Saydam ve Erdem Beşler kaydetti. 


Ligin dördüncü maçında bu sefer Beylerbeyi Stadı’nda ligin güçlü takımlarından Sarıgazi Masterlar takımını ağırladık. Maç öncesi ve maç boyu şanssızlıklar yakamızı bırakmadı. Maç öncesinde takımın golcü oyuncusu Nedim Saydam ve ortasahanın başarılı oyuncusu Semih Gökmen sakatlıklarına rağmen forma giydiler. Maça iyi başlayan takımımız Ertuğrul Şimşek’in golü ile 1-0 öne geçmesine rağmen rakibin golüne engel olamadı ve 1-1 sonuçlanan maçta tüm çabamıza rağmen galibiyet golüne ulaşamadık.  


Maçlarla ve ligin gidişatı ile ilgili görüşlerini aldığımız takımın en önemli futbolcularından Melih Sönmez, “ Lige çok iyi başladık, ilk iki maçın ardından şanssızlıklar oluşmaya başladı. Bu şanssız süreci en az hasarla atlatıp önümüzdeki maçlara konsantre olarak kalıcı bir şekilde lider olmak ve sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz. Takım olarak Barış Hocamıza güveniyoruz ve onunla şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.  


Takımımızın yeni transferlerinden Özay Özütok ise düşüncelerini “ Yeni geldiğim takımda inanılmaz bir arkadaşlık atmosferi var. Bu ortam sayesinde zorluk çekmeden takıma adapte oldum, sahada elimizden geleni yapıyoruz ve bu hırs bizi şampiyonluğa götürecek” diyerek belirtti. 

Takıma bu sezon katılan ve ligde 4 maçta 4 gol atan Murat Kesim de “ Gol atmak güzel ama takımın kazanması herşeyden önemli. Oynayan oynamayan herkesin aile havasında olduğu bu takımda oynamak ve katkı sağlamak çok güzel bir duygu. İnanıyorum ki şampiyon olacağız.” dedi. 


Takımın ve ligin tecrübeli oyuncularından İlhan Bayar yaptığı değerlendirmede “ Çengelköy Masterlar takımı sıradan bir futbol takımı değil. Burada kardeşlik duygusuyla aile ortamı yaratıyoruz. Bu sebeple maçta oynamak ya da oynamamak önemli değil, önemli olan Gürkan kardeşimizin adının verildiği bu ligde tüm gücümüzle mücadele etmek? Ligin sonunda mutlaka şampiyon olacağız.” dedi. 


Takımın Teknik sorumlusu Barış Kolgu da “ Burası bizim için her şeyden önce Gürkan kardeşimizin isminin verildiği bir lig. Bizim Çengelköy Masterlar takımı olarak bu ligde başarılı olmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Çalışarak daha iyisini yapacağız. Şanssızlıklar ve dönem dönem kötü oyun futbolda her zaman var. Biz bunları atlatarak ligi en iyi yerde yani şampiyon olarak ligi tamamlayacağız, Vakti olan herkesi maçlarımıza bekliyoruz” diyerek düşüncelerini paylaştı. 


https://twitter.com/home
Bu haber 345 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER