ÇENGELKÖY MASTERLAR TEKRAR SAHAYA İNİYOR...

ÇENGELKÖY MASTERLAR TEKRAR SAHAYA İNİYOR...

Tarih 30 Haziran 2021, 10:59 YazdırBu haberi yazdır

#Neredekalmıştık etiketi ile o efsane takım, çıkarsız arkadaşlıklar, yıllara dayanan dostluklar ve her zaman kalplerinde olan, yüreklerinde olan kazada ve sonrasında covid 19 nedeniyle kaybettikleri canların hatıraları ile Çengelköy Masterlar sahaya iniyor.

ÇENGELKÖY MASTERLAR TEKRAR SAHAYA İNİYOR...

 

Ve Çengelköy Masterlar sahaya iniyor?. #Neredekalmıştık etiketi ile o efsane takım, çıkarsız arkadaşlıklar, yıllara dayanan dostluklar ve her zaman kalplerinde olan, yüreklerinde olan kazada ve sonrasında covid 19 nedeniyle kaybettikleri canların hatıraları ile Çengelköy Masterlar sahaya iniyor.  

Takımın kurulduğu ilk sezonda oyuncu, sonraki sene de Teknik Sorumlu olarak Çengelköy Masterlar takımına emeği geçen Barış Kolgu yönetiminde, yine takımın kaptanı olan Zafer Ardıhan ve antrenör futbolcu olarak Serhat Özçelik kontrolünde Çengelköy Masterlar önümüzdeki sezondan itibaren Master Liglerinde boy gösterecek.

 

Teknik Direktör Barış Kolgu yaptığı ilk açıklamada ” Zor oldu tekrar düdüğü almak. 2 yılı geçti vefatlarımızın üzerinden , yaralarımızı sarmaya çalıştık, kısmen sardık kısmen saramadık ..  Kazada kaybettiğimiz Gürkan Helvacıoğlu, Engin Karahisar ve Muammer Özkaya kardeşlerimiz ile maalesef iki ay evvel Covid nedeniyle kaybettiğimiz Ümit Taşkın kardeşimizin anısını yaşatmak için tekrar MASTERLAR ligine katılmaya karar verdik. Büyük Çengelköy ailesine yakışan da buydu. 25 kişilik karakterli oyuncu kadromla kaptanım Zafer Ardıhan, antrenörüm Serhat Özçelik’le birlikte yeni sezonda ÇENGELKÖY MASTERLAR olarak ligde yerimizi alıyoruz.

 

Semtimize hayırlı olsun.” şeklinde açıklamalarda bulundu. Barış Kolgu sözlerinin devamında, Takımın tamamına yakını yine yıllar evvel Çengelköyspor formasını giymiş oyunculardan oluşturup, birkaç takviye ile ligde yine her zamanki gibi iddialı bir kadro ile ligde mücadele edeceklerini belirtti. Takım kadrosunda şu ana kadar netleşen isimlerden; Zafer Ardıhan ve Serhat Özçelik dışında Muharrem Bilir, Serdar Yılmaz, Ziya Karaman, Nedim Saydam gibi futbolcular yıllarca Çengelköyspor formasını terletmişti. Bu futbolcular dışında, Çengelköy Masterlar takımında daha önceki sezonlarda forma giyen Melih Sönmez, İlhan Bayar, Evren Ekşioğlu, Hakan Demirci, Metin Karabeyin, Muhterem İzgi, Deniz Sayın, Müjdat Erendağ, Semih Gökmen, Erduğrul Taşkıran da bu seneki kadroda isimleri netleşen oyuncular oldu.  

 

Bu haber 410 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER