ALTINKÖY DÖNÜŞÜMDE GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR...

ALTINKÖY DÖNÜŞÜMDE GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR...

Tarih 25 Aralık 2020, 13:07 YazdırBu haberi yazdır

Son yıllarda genel kurullarında en önemli maddenin Kentsel Dönüşümün olduğu Altınköy Sitesi artık dönüm noktasında.

ALTINKÖY DÖNÜŞÜMDE GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR...

 

Son yıllarda genel kurullarında en önemli maddenin Kentsel Dönüşümün olduğu Altınköy Sitesi artık dönüm noktasında.

 

28.Kasım cumartesi günü Kral düğün salonunda Altınköy Kooperatifi Yönetim kurulu bir araya gelerek dönüşüm konusunda son gelinen noktayı ve gelişmeler hakkında bilgiler içeren bir video kaydı yaptırdı.

Yönetim kurulu inşaat şirketlerinden gelen büyük emekler sarf edilen değerli teklifleri tek tek disklerde birleştirdi bunları çoğalttı ve ortaklarına birer birer dağıtmaya başladı. Burada amaç genel kurul öncesi tüm ortakların etraflıca bilgilenmesi ve doğru kararı alabilmesi.

Ortaklar gelen teklifleri değerlendirecek ve yapılan ilk genel kurulda kentsel dönüşümde karar verecek ve gereken adımlar atılmaya başlanacak.

Bu amaçla Başkan Osman Uğur görüntü kaydında şöyle seslendi ;

 

SEVGİLİ  ALTINKÖY’LÜ  KOMŞULARIMIZ


Hepinizi Saygı ve sevgilerimizle selamlıyoruz.

Hepimizin beklediği esas önemli Konu Kentsel Dönüşüm sürecimiz:

Yönetim Kurulumuz Kentsel Dönüşüm Konusunda Muhtelif Müteahhit firmalarla görüşmeler gerçekleştirdi bunların içinden bizim Kentsel Dönüşüm İşimizi  yapacak niteliklere sahip üç adet firma tespit edildi, bu firmaların üçüde bize teklif verdi, Yönetim Kurulu olarak sizlere vaadimiz, bu aday firmaları sizlerin karşısına çıkartmak onların Bizlere ne gibi bir teklif sunduğu, teminatları, kira yardımları, taşınma yardımları, inşaatların başlama ve bitiş süreleri, Dairelerimizin konumları, Sözleşme şartları ve daha birçok konuda bizleri aydınlatmalarını temin etmekti. Burada hemen belirtelim hiçbiri ile herhangi bir sözleşme imzalanmamış, Ön protokol dahi yapılmamıştır.

 

Bunun için 17 Ekim Cumartesi, 25 Ekim Pazar, 1.Kasım Pazar günleri saat 13.00 de olmak üzere üç hafta üst üste her hafta ayrı bir Müteahhit firma bizlere tekliflerini sunacaklardı , bizlerde onlara aklımıza gelen her soruyu soracaktık.Hatta  Bu toplantılar İçin Her zaman Genel Kurullarımızı yaptığımız Kral Düğün salonu ile anlaşmamızı da yapmıştık. Ama maalesef Pandemi dolayısıyla Hükümet toplantıları iptal etti müteahhitfirmalar ile sizlerin yüzyüze görüşmelerini temin edemedik.

 

Üç değil iki müteahhit firma karşınıza çıkartabildik üçüncü Müteahhit firma içinde çok emek sarf ettik kimi Döviz kurlarındaki artışları bahane ederek kendisi çekildi kimi ise Sahte banka mektupları ile bizleri kandırmaya çalıştı biz de eledik.

 

Birazdan elinizdeki DVD lerde iki adet müteahhit firma Kentsel Dönüşüm sürecinde bizlere kendilerini anlatacaklar, bizlere neler vereceklerini anlatacaklar, Dikkatlice Defalarca seyredelim, inceleyelim, aklımıza yatmayan sorularınızı yönetim kurulumuza iletelim. Bizler sorularınızı Müteahhit firmalara ileteceğiz ve cevaplamalarını isteyeceğiz. Daha sonra pandemi süreci geçerde Eğer yapabilirsek  21 Şubat 2021 tarihinde Olağan genel kurulumuzu yapmayı planlıyoruz orada Hangi Müteahhit firma ile sözleşme yapmamız konusunda oylama yapacağız. Ve bizim hangi firma ile sözleşme yapacağımızı  sizler belirleyeceksiniz.   

Lütfen Önyargılarımızı bir tarafa bırakalım ve elinizdeki DVD leri dikkatle inceleyelim.

Dualarınızı Bizlerden eksik etmeyin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

 

YÖNETİM KURULU

Altınköy kooperatifinin geldiği bu noktada bu önemli konuda atacağı adımlarda başarılar diliyoruz, bu atacakları adımların çevremizdeki pek çok siteye örnek olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Yönetim kuruluna da kolaylıklar diliyoruz.

 

 

Bu haber 687 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER