ÇENGELKÖYSPOR ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR OLDU...

ÇENGELKÖYSPOR ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR OLDU...

Tarih 10 Aralık 2020, 11:14 YazdırBu haberi yazdır

3.Lig 2.Grupta mücadele eden Çengelköyspor Futbol Yatırım A.Ş. ile Atlas Maden Şirketler Grubu ile isim sponsorluk anlaşması görüşmeleri Kasım ayı boyunca sürdü ve imza atılarak sonuçlandırıldı.

ÇENGELKÖYSPOR ATLAS MADEN ÇENGELKÖYSPOR OLDU...


3.Lig 2.Grupta mücadele eden Çengelköyspor Futbol Yatırım A.Ş. ile Atlas Maden Şirketler Grubu ile isim sponsorluk anlaşması görüşmeleri  Kasım ayı boyunca sürdü ve imza atılarak sonuçlandırıldı.


 

Anlaşmaya, Çengelköyspor Futbol Yatırım A.Ş. Başkanı İsmet Özay ile Atlas Maden Ürünleri Otomotiv İnşaat San. ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Civelek birlikte imza attılar. Çengelköyspor a güç karacak İmza törenine Yeşil-Beyazlıların Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro ile katıldılar Atlas Maden Şirketler Grubunun yöneticileri de katıldılar.




 

Üsküdar ilçesinin profesyonel liglerdeki tek takımı olan Çengelköyspor’un Başkanı İsmet Özay, Kulüplerinin adının anlaşma gereği Atlas Maden Çengelköyspor olduğunu ve Türkiye Futbol Federasyonu’na isim değişikliği ile ilgili başvurunun yapıldığını açıkladı. Çengelköspor un adının geçtiği tüm mecralarda artık isminin Atlas Maden Çengelköyspor olacak. Yaptığımız bu anlaşma ile gücümüze güç katacağız şu zor geçen günlerde maddi olarak güçleneceğiz her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözlerimizi yerine getireceğiz.

Kulübümüze son zamanlarda bir otobüs kazandırdık maçlara bu otobüsle gideceğiz. Futbolcularımıza 2 veremiyoruz 1 veriyoruz ama zamanında veriyoruz. Kulübümüz spor camiasında sözüne güvenilir olmasıyla tanınır oldu bundan onur duyuyoruz.

 

 

Hasan Özaydınlı ve Asil Nadir gibi şöhretli isimlerin de geçmiş yıllarda Başkanlık yaptığı Çengelköyspor, İsmet Özay’ın Başkanlığa gelmesinden sonra yeniden eski güçlerine dönmüş ve bu sezon yeniden profesyonel liglerde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Yeşil-Beyazlıların Başkanı İsmet Özay, Atlas Maden Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Civelek’e camialarına desteklerinden dolayı teşekkür ederken, "Kulübümüz ile Atlas Maden Şirketler Grubu 2020-2021 ve 2021-2022 sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere, Kulübümüzün ismi ve diğer muhtelif reklam ve tanıtım haklarını kapsayan bir sözleşme imzalanmıştır. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.


Atlas Maden Şirketler Grubu adına imza atan Sebahattin Civelek ise “Bende Çengelköy de büyüdüm şimdi borcumuzu ödeme zamanı geldi elimizi taşın altına koyacağız. Çengelköyspor’a gerekli desteğimizi göstereceğiz. Gençlerimizin kendisine ve çevresine zarar vermesinden ziyade biz gençlerin yaşamlarını sporun doldurmasını tercih ediyoruz. Anlaşma kulübümüze hayırlı olsun. “ dedi.

www.cengelkoygazetesi.com

Bu haber 570 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER