ULTRAVET’LE CADDEMİZ  ARTIK DAHA CANLI...

ULTRAVET’LE CADDEMİZ ARTIK DAHA CANLI...

Tarih 03 Kasım 2020, 11:40 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköy hayvan severlerinden aldığım tavsiyeler neticesinde ekim ayında sevgili kedim Maya yı ultravet veteriner kliniğine götürdüm.

ULTRAVET’LE CADDEMİZ  ARTIK DAHA CANLI...

Çengelköy hayvan severlerinden aldığım tavsiyeler neticesinde ekim ayında sevgili kedim Maya yı  ultravet veteriner kliniğine götürdüm.

Bilgi ve deneyimleriyle benim kuşkularımı giderdiler ve hijyenik ortamları ile bana güven verdiler oldukça tatmin ettiler. Muayene sırasında hayvanlara olan sevgilerini gördüm ve bu yazıyı yazmaya karar verdim. Evlerimizde beraber yaşadığımız patili dostlarımızın iç ve dış parazitlere karşı zaman zaman veteriner hekimlere götürülmeleri gerekiyor. Aşılarının yapılması yanında fiziki takibinin de yapılması gerekiyor.

Özellikle ATA 2  sitesi hayvan severlerinden adını duyduğum bu kliniğin hekimleriyle yaptığım röportajda kliniklerinin hizmetlerinden biraz bahsettiler. Bu ay bölgedeki arzı denemek için 7/24 hizmete başlayan klinik toplam 5 personeli ile Bosna Bulvarındaki konumuyla caddeye gece  gündüz demeden hareket katıyor. Son teknoloji CR röntgen cihazları, hemogram ve biokimya laboratuar sistemleri ile teşhise giderken , gaz anestesi ve hasta başı monitörleri ile her türlü operatif müdahaleye hazır olduklarını belirttiler. Ayrıca muayenehane odası ve aşı odalarının ayrı olması her türlü hastalık riskinden yavrucaklarınızı korumakta .

Petshop ,petkuaför, pet otel hizmetleri de mevcut.  Bence modern bir veterinerin sahip olması gereken temiz bir ferah ortama sahipler. Artık kedimi güvenli ellere teslim edebilir aşı takiplerini burada yapabilirim.

Çengelköy Gazetesi olarak komşumuz ULTRAVET KLİNİĞE e başarılar diliyoruz.

İLETİŞİM ;

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ ZÜBEYDE HANIM CADDESİ NO ;12 C

0552 799 88 57 -0216 514 58 55

 

Bu haber 424 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER