ÇENGELKÖY BİR KOŞUYOR BİR DURUYOR...

ÇENGELKÖY BİR KOŞUYOR BİR DURUYOR...

Tarih 02 Kasım 2020, 11:33 YazdırBu haberi yazdır

Çengelköyspor 3.lig 2. Grupta yaptığı maçlarda bir yeniyor bir yeniliyor ama yine de ilk sıralardaki mücadelesini sürdürüyor.

ÇENGELKÖY BİR KOŞUYOR BİR DURUYOR...


Çengelköyspor 3.lig 2. Grupta yaptığı maçlarda bir yeniyor bir yeniliyor ama yine de ilk sıralardaki mücadelesini sürdürüyor.


Tahminimiz iç saha maçlarından Tokat mağlubiyeti gibi sonuçlar ilerde pişmanlıkla hatırlanacak 2. Lige nasıl çıkamadığımızın sorularının cevapları burada olacak.


Gerçi iç saha maçı diyoruz ama hala iç sahamız diyecek bir stadımız yok. Neden mi iç saha diyeceğimiz Beylerbeyi stadı yer kaplaması TFF sınavından geçemedi ve yenilenme kararı alındı bu işi Üsküdar Belediyesi üstlendi ihale filan fıstık derken kasım ayının başına geldik hala stat hazır değil.

Maçlarımızı Sultanbeylinde Gaziosmanpaşa da filen oynuyoruz bunlara ne kadar iç saha denirse artık.


Takımımız ise Çengelköyspor formasını sponsorlarının desteği ile başkan İsmet Özay ve yönetimin azmi ile Türkiye’mizin her köşesinde gururla temsil ediyor. Ülkeyi bir baştan bir başa deplasmanlarda dolaşan Çengelköy Üsküdar ı da üst liglerde temsil ediyor. Bizden başka 3.ligde  Üsküdar takımı yok zira. ABD de ki kardeşim bile spor programlarında alt yazıdan geçen skorlarda Çengelköy adını görünce seviniyor gurur duyuyormuş. Zira tüm çevremiz bu kulübe verdiğimiz emekleri biliyor.


11.puanlı Çengelköy bu hafta Tokatspor dan üç puanı alsa 14 puan ile grup birincisi idi. Neyse daha çok maçlar var biz yıllardır BAL liginde koşturuyoruz orasının 3. Ligden pek farkı yok ama burada rakiplerimizin çoğu koca koca şehir takımları ve arkalarında belediyeler valilikler ve vekiller il siyaseti var.

Özgür Ataçocuğu hocamıza ve ekibine ben şahsen güveniyorum umarım bir aksaklık olmaz ve son maça kadar takımın başında kalır ve grup birinciliğini yaşar. Yoksa takım motivasyonu gayet iyi ödemeler yapılıyor başkan takımın tamamen arkasında yönetim yenilendi ve Çengelköy e sahip çıkıyor esnafımız işletmeler takımı ağırlamak için yarışıyor. Her şey güzel gidiyor daha da güzel neden olmasın.

Öncelikle oyuncularımıza sağlık sakatlıksız bir sezon diliyoruz ve başarılı bir sezon diliyoruz.


 Ceyhanspor                     1 - 1                       Çengelköyspor  

 Çengelköyspor                 2 - 1                      Kahta 02 Spor 

  Mardin Fosfat                0 - 1                       Çengelköyspor  

Çengelköyspor                 0 - 1                      İskenderun FK

 Bld.Kütahyaspor             1 - 2                      Çengelköyspor

Çengelköyspor                 2 - 2                      HEASK 

 Tokatspor                         2 - 1                       Çengelköyspor

Çengelköyspor -           Ağrı 1970 Spor      12.11.2020         da oynanacak.

 www.cengelkoygazetesi.com

Bu haber 422 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER