
GELECEK PARTİSİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞI ÇOK KISA SÜREDE 500 üncü ÜYESİNE ROZETİ TAKTI...


İstanbul Kongresini büyük bir coşku ile gerçekleştiren Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
GELECEK PARTİSİ ÜSKÜDAR İLÇE BAŞKANLIĞI ÇOK KISA SÜREDE 500 üncü ÜYESİNE ROZETİ TAKTI...
İstanbul Kongresini büyük bir coşku ile gerçekleştiren Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
8 Eylül Salı gecesi Üsküdar ilçe Başkanı Ramazan Bulum ve teşkilatını ziyaret eden İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, coşkulu İstanbul kongresinden sonra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na vermiş olduğu söz gereği 34 günde 34.000 üye kampanyasına ilişkin son durum hakkında bilgi verdi.
Başkan Şahin, daha şimdiden beklentilerinin üzerinde bir hızda üye sayısının 20.000 bandına geldiğini ve bu hızla devam ederse 34 üncü gün gelmeden 34 Bin Üyeye ulaşacaklarını ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na verilen sözün gereğini yerine getirmiş olacaklarını belirtti.
Bu kapsamda çok kısa süre önce kurulan Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın 500 üncü üyesine rozet takarak tebrik eden Şahin ilçe teşkilatının başarılı ve gayretli çalışmalarını tebrik ederken üye sayısının kampanyanın hedeflediği rakamdan çok daha fazla olacağını ifade ederek “İstanbulumuzun, Milletimizin, hem Gelecek Partimize hemde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na göstermiş olduğu teveccüh bizleri mutlu etmiştir. Gelecek Partisi olarak bizler aşkla samimiyetle Ülkemiz ve Milletimiz için çalışmalara devam edeceğiz “ dedi.
Ziyaretten memnun olan Üsküdar İlçe Başkanı Ramazan Bulum, İl Başkanı İsa Mesih Şahin’e teşekkür ederek “başta Genel Başkanımız olmak üzere İl Başkanımızı Üsküdar ilçe teşkilatı olarak mahcup etmeyecek, gerek üye çalışmaları gerekse de saha çalışmalarımız da Üsküdarlılar ile tüm gayretlerimizi ortaya koyacağız” diye belirtti.
HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilmeli
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, temmuz ayında belirlenecek emekli aylığı artışının emekliler ve hak sahiplerinin alım gücünü koruyacak ve yaşam standartlarını destekleyecek bir düzeyde olmasını talep ettiklerini belirtti.
Bir Mucize ANNE SÜTÜ
Anne sütünün faydaları saymakla bitmez.
HASİP PAŞA YALISI
Üsküdar 52 mahalle iken bir tanesi de Hasippaşa Mahallesi idi bu isim nereden geliyor
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NİN YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Üsküdar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıt süreci başladı.
ÜSKÜDAR’A GELİR İKEN YENİDEN BAŞLIYOR
Üsküdar sahilinde gerçekleşecek etkinlikte Üsküdarlıları hoş bir müzik, renkli stantlar, el emeği üretimler ve sokak lezzetleri karşılayacak
Saadet Partisi mitinginde on binler haykırdı Özgür Gazze Özgür Filistin saldırılar artık son bulsun
Saadet Partisi lideri Arıkan Üsküdar'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
Üsküdar BelediyesiTDBB ‘den ayrılmak yerine a Türk kardeş şehir olmalıydı
SEMTİMİZİN YENİ GURURU ŞAMPİYON KÜÇÜKSU RASATHANESPOR
KÜÇÜKSU RASATHANE bu sene yer aldığı 2. Amatör 19. Grupta namağlup şekilde ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek önümüzdeki yıl 1. Amatör Lig’de oynamaya hak kazandı.
LİM MİMARLIK VE ATLAS İNŞAAT ALTINKÖY SİTESİNİ DÖNÜŞTÜRECEK
23 Mayıs Cuma günü Altınköy Sitesi kooperatif ortakları Bostancı Dedeman otel toplantı salonunda proje sunumu izlemek için bir araya geldiler.
ALTINKÖY SİTESİNDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Altınköy sitesi 2024 olağan genel kurulunu 24 Mayıs Cumartesi günü Güzeltepe de Kral düğün salonunda yaptı.