KALDIRIM YAYANIN HAKKIDIR...

KALDIRIM YAYANIN HAKKIDIR...

Tarih 19 Haziran 2020, 12:57 YazdırBu haberi yazdır

Kaldırımlar insanları araçlardan koruduğu gibi yolların sağlıklı olmasını tertip düzeni de sağlar.

KALDIRIM YAYANIN HAKKIDIR?


Kaldırımlar insanları araçlardan koruduğu gibi yolların sağlıklı olmasını tertip düzeni de sağlar. Üsküdar mahallelerinde yürüyen zaman geçiren ve bu konulara dikkat eden birisi olarak bazen gördüğümüz aksaklıkları yetkililere sayfalarımız aracılığı ile iletiyor çözümüne katkı sağlamaya çalışıyoruz.


Bahçelievler Trafo sokak da son bir bina daha kentsel dönüşüm geçirdi ve bina yenilendi hayırlı olsun hepsi güle güle otursun. Ancak önlerindeki kaldırım imalatı bir süre devam etti yapıldı bozuldu bir daha yapıldı derken ortaya çıkan görüntü pek güzel olmadı.


Seval camisi ile arasında boş parsel olduğu için olsa gerek girintili çıkıntılı bir kaldırım düzenlemesi oldu. Yakın zamanda o sıraya pek araç park edecek ama kaldırım düzensiz olduğu için kazaların da bolca yaşandığı bu dört yol ağzında düzensizlik olacak.


Belediye yetkililerinden isteğimiz Seval camisinden yeni yapılan binanın köşesine kadar olan yaya yolunun düzenlenmesidir şimdiden teşekkürler.


Buna benzer Bosna Bulvarında  pek çok binanın eklenmesine rağmen kaldırımlar yayaya hizmet etmekten uzak acilen düzenleme yapılmalı. Oto parklanmaları düzene sokulmalı ETS işmerkezinin önü ne güzel oldu diğer yerler de buna uydurulmalı. Otoların parkı hem trafiği engelemekte hemde yayaların haklarını ihlal etmekte.

 www.cengelkoygazetesi.com  -http://www.cengelkoygazetesi.com/

Bu haber 335 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER