BEY KUAFÖR ÖNLEMLERİNİ ALDI...

BEY KUAFÖR ÖNLEMLERİNİ ALDI...

Tarih 30 Mayıs 2020, 18:10 YazdırBu haberi yazdır

1.sınıf dezenfektanlı malzemeler kullanıyoruz , tüm ürünlerimiz tek kullanımlık. Randevü sistemi ile müşteri kabulü yapıyoruz maksimum önlem minimum risk ile çalışılıyoruz.

BEY KUAFÖR ÖNLEMLERİNİ ALDI...


Klinik standartlarda ultraviyole cihazları alıp müşterilerinin hizmetine alan BEY kuaför salonu işletmecisi ve bölgemizin eski erkek berberlerinden Yaşar Kartal’a bir ziyaret yaptık ve bu süreçte ne önlemler aldığını kendisinden öğrendik.

Berber ve kuaförlerin Kovid 19 kısıtlamaları çerçevesinde yeniden açılması ile beraber diğer meslektaşlarım gibi bende bakanlık kurallarına göre önlemlerimi aldım ve işletmemi yüksek seviyeli hijyen kuralları için tüm önlemlerimi aldım.

 

Bunlar neler mi ?


1.sınıf dezenfektanlı malzemeler kullanıyoruz , tüm ürünlerimiz tek kullanımlık. Randevü sistemi ile müşteri kabulü yapıyoruz maksimum önlem minimum risk ile çalışılıyoruz. Strelilizasyon kutularında malzemelerimiz ultraviyole ışınları ile mikrop virüsten arındırılıyor. Sık sık zemin ve tezgah temizliği yapıp işletmemizi malzemelerimiz gibi temiz tutuyoruz.


Zaten tüm kuaför esnafı gibi bizde tıbbi maske ile çalışıyoruz kendi şahsi temizliğimize de en üst seviyede dikkat ediyoruz.


 

Gerçekten hem kendinizin hem de çocuklarınızın sağlığı için her türlü hijyen önlemi alınmış gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir kuaför, BEY ERKEK KUAFÖRÜ.

Açıldığı günden bu yana kalitesinden ve titizliğinden ödün vermeden çalışan mekan sahibi YAŞAR KARTAL’ a hem gazeteci hemde çengelköy sakini olarak teşekkür ediyorum.

0535 733 35 73 Güzeltepe Mah. Namazgah Caddesi No; 49 A3

 

Bu haber 377 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER