DALGIÇKENT İMAR BARIŞINA DEVAM EDİYOR

DALGIÇKENT İMAR BARIŞINA DEVAM EDİYOR

Tarih 01 Mart 2020, 14:49 YazdırBu haberi yazdır

İmar barışında 1. aşamayı başarı ile atlatan DALGIÇKENT ikinci aşama konusunda İmar Plan tadilatını takip ediyor...

DALGIÇKENT İMAR BARIŞINA DEVAM EDİYOR


İmar barışında 1. aşamayı başarı ile atlatan DALGIÇKENT ikinci aşama konusunda İmar Plan tadilatını takip ediyor...

1.Mart Pazar günü saat 11.00 de yoklama cetveli imzalama ile başlayan Dalgıçkent Kopperatifi genel kurulu Başkan Derya Özaydın ın konuşması saygı duruşu İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından Engin Demirhal Divan başkanı olarak oybirliği ile seçildi.


Yönetimin Faaliyet raporunu Mustafa Karapoyraz okudu mali tabloları Serkan Gökbudak Denetleme  raporunu Enes İlter okudu. İmar affı konusunda neler yapıldığı anlatıldı plan tadilatı konusundaki gelişmeler süren davalar hakkında bilgiler verildi. Genel bakım hizmetlerinin devam ettiği belirtildi. SGK ve vergi borcu olmadığının altı çizildi.


Tüm raporlar kabul edildi yönetim denetim ayrı ayrı olarak oy birliği ile ibra edildi. Ardından tahmini bütçe maddesine geçildi yönetimin bütçesini Mustafa Karapoyraz okudu artan personel maliyetlerinden bahsetti bu bütçe ile siteye bir paratoner yapılması gerektiğini deprem konteynerine ihtiyaç olduğunu ve futbol sahasının tellerinin direklerinin bakımı için bütçeye gerek olduğunu hatırlattı.

Konu hakkında çeşitli görüşler dile getirildi konuşmacıları pek çoğu yönetimi başarılı bulduklarını çalışmalarını desteklerini belirttiler. Ancak hayat pahalılığı artan ısınma ve giderlerden dolayı bazı harcama kalemlerinin ileriye ertelenerek ödemelerin azaltılmasını da talep ettiler. Sonunda aidatlar 220.tl olarak belirlendi.

İmar barışı ikinci aşama konusunda Başkan Derya Özaydın İmar Plan tadilat harç ve işlemleri için 400 tl Mayıs haziran aylarında ödenmek üzere önerge okudu ve kabul edildi. Bunun gerçeklemesi sonucunda 2. Aşamada da geçilecek ve bireysel tapular elde edilecek.

Karot alarak beton testleri yapılması ve deprem etüdü yapılması konusu da tartışıldı yapılan görüşmeler sonunda oy birliği ile yapılmasına gerek duyulmadığı kararı alındı.

Seçim olmayan genel kurulda Yönetim Derya Özaydın başkanlığında Mustafa Karapoyraz ve Serkan Gökbudak Denetleme Kurulu ise Enes İlter Meral Doğrul ve Selma Yıkar olarak görevlerine devam ediyorlar.

Bu haber 5342 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER