SPORA DESTEK SÜRÜYOR

SPORA DESTEK SÜRÜYOR

Tarih 28 Şubat 2020, 20:10 YazdırBu haberi yazdır

O kadar üşüyüp çıkınca bir de araba peşine düşmek bir daha maça gelmeyin anlamına mı geliyor.

SPORA DESTEK SÜRÜYOR

16.Ocak Pazar günü soğuk ve yağışlı havaya rağmen koşa koşa gittiğimiz Çengelköyspor maçında çıkışta aracımızın yerinde olmadığını gördük.


Beylerbeyi stadına maça gelenlerin yaptığı gibi bizde aracımızı stadın karşı kaldırımına sıra sıra yerleştirmiştik. Orada yaya kaldırımının cadde ile düzlendiğini herkes bilir.


Neden düzlenmiş park eden araçlar caddeyi tıkamasın diye. Maç olmayan günler orada zaten bir tane bile araç olmaz cadde genişliği de 12 metre olduğundan trafik zaten tıkanmaz.  Ve burada park yapılmaz levhası da zaten bulunmaz.


Ama gel gör ki 15 yıldır maça giderim bu ikinci kere oldu çıkışta aracımızı bulamadık zira çekilmiş idi. Bir tek benim görev kartı da önünde olan aracımın çekilmesi yanında daha pek çok Çengelköy taraftarının da aracı çekilmişti. Çekim parası 90 tl ye mi yanarsın 12 tl otopark parasına mı yanarsın. Trafik cezasının tebliğ edilmemesinden dolayı ancak 28şubat günü ödemesini yapmana mı yanarsın. Meğerse 15 günlük tebligatı da kaçırdığımdan dolayı 132 tl olarak birde bunu ödediğine mi yanarsın . O kadar üşüyüp çıkınca bir de araba peşine düşmek bir daha maça gelmeyin anlamına mı geliyor.

Yani arkadaşlar amatör spora ve amatör basına destek sürüyor ?


Üsküdar emniyetine ve trafik görevlilerine sesleniyorum Beylerbeyi stadında maç günleri araçları çekmeyin. O gün Altunizade otoparkı araç doluydu çoğu da beylerbeyinden gelmişti.


Amatör spora destek vermek böyle cezalandırılmamalı.


beylerbeyi araç çekme - beylerbeyi stat

Bu haber 5762 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER